2777
2789
عنوان

پسری که میگه زنم نیستی که خرجت کنم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر خودته اسی، کات کن بره. زیادی که باشی ارزشتم کم میشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

موقعی که دلشون رابطه بخواد نمیگن چون زن و شوهر

نیستیم فعلا این کارو نکنیم ولی هرجا به نفعشون نباشه

یاد زن و شوهری میفتن😒 ولش کن پرروی خسیسو

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

با ادمی ک خسیس باشه ادامه نمیدم رابطه ای رو و اینکه کسی نمیگه هدایای گرون ولی یه شاخه گل عادی هست گر ...

منم متوجه شدم . نمیخواد برای کسی که موقته خرج کنه

وگرنه اگ منو زنش میدید در اینده این حرفو نمیزد.منم کات کردم

این پسر اصن دوست نداره و اصن تو شخص انتخابیش برای ازدواج نیستی

به نظرم چه دلت بخواد ازدواج کنی چه نه کلا این آدم مناسب تو نیست چون هیچ کاری برای خوشحالیت نمیکنه و فقد هزینه نیست کلا هیچ ارزش و احترامی برای شما قائل نیست چون به نظرش فقط برای همسرش باید صدشو بذاره

کات کردم گفتم برو ور دل ننت

کار خوبی کردی

یجور میگه زنم نیستی انگار میخواد پول توجیبی ماهانه بده

دیگه گل و کادو این حرفارو نداره. اینجور آدما تو زندگی

طرف مقابلو پیر میکنن. بیچاره زن آیندش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب نمیگیره خوبه دیگه اگه بگیره یعنی مخ نداره اگه بگیره توهم اولی نیستی یعنی تعطیله به نظرم آدم جدی و ...

آدم جدی و زرنگ لطف کنه وارد رابطه ی جدی و زرنگانه بشه! نه رابطه عادی 🙂

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

منم متوجه شدم . نمیخواد برای کسی که موقته خرج کنهوگرنه اگ منو زنش میدید در اینده این حرفو نمیزد.منم ...

کار خوبی کردی

من نمیگم مرد خرج کنه تو دوستی برای زن ، اما در حد متعارف عادیه

و اینکه همیشه بدون پسری ک تو رو برای ازدواج بخواهد همه کاری برای رابطه ش میکنه و نمیزاره ریاد طول بکشه 

2790
2778
2791
2779
2792