2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 76 پست
در هر زنی متفاوته.. این مقاله رو بخون:واژن در زنان بخش اصلی دستگاه تناسلی است. اندازه و عمق واژن در ...

حالا بعد ها به نظرم این سایز برای خانم که زیاد رابطه داشته باشه خیلی کوچیک بشه مخصوصا بعد زایمان 

وقتی واژن زن ۱۰ سانته بیشتر بودنش بیرون میمونه جا نمیشه که

اطلاعاتت خیلی ناقص و اشتباهن داری خودتو فقط گول میزنی گلم

طول رحم زنها متفاوته مث آلت مردها

از ۸ تا ۱۸ هست طول رحم خانمها 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا اکثرا میگن اگر اولینت باشه مشکلی نیست چون بهترشو ندیدی که مقایسه کنی و این حرفا

با اینکه شخص و رفتارش حین رابطه مهم تره تا سایز ولی منظور تو یه محدوده خاصه منم فکر میکنم ۱۰ سانت کمه

ولی باز خودتی که باید بدونی چی برات تو اولویته و چیو قراره فدای چی بکنی

اینجا اکثرا میگن اگر اولینت باشه مشکلی نیست چون بهترشو ندیدی که مقایسه کنی و این حرفابا اینکه شخص و ...

نیاز جنسی هم مهمه دیگه باید ارضا شد آدم یبار ازدواج میکنه لذت جنسی هم مهمه برام

حالا بعد ها به نظرم این سایز برای خانم که زیاد رابطه داشته باشه خیلی کوچیک بشه مخصوصا بعد زایمان

دقیقاً

اینم که میگن مهارت و محبت توی رابطه مهمه دروغه اول باید یه سایز نرمال و معقولی داشته باشه بعد مهارت وگرنه بخواد با کارای دیگه زنشو ارضا کنه که میشه مثل همون خود ارضایی !

اینجا اکثرا میگن اگر اولینت باشه مشکلی نیست چون بهترشو ندیدی که مقایسه کنی و این حرفابا اینکه شخص و ...

طرف وقتی ۱۰ سانت باشه کلا چیزی حس نمیکنی حداقل ترین اندازه ۱۲ هس یعنی کمه کم

دیگه حالا با رفتار و محبت خودشم بکشه وقتی هیچی حس نکنی فیزیکی همه اون تلاشهاش بی فایده میشه

دقیقاًاینم که میگن مهارت و محبت توی رابطه مهمه دروغه اول باید یه سایز نرمال و معقولی داشته باشه بعد ...

میگم بعد ها هم شاید همین سایز بیاد برام و پول و اخلاق نداشته باشه آخه میگن همه مردای ایرانی کوچیکن

طرف وقتی ۱۰ سانت باشه کلا چیزی حس نمیکنی حداقل ترین اندازه ۱۲ هس یعنی کمه کمدیگه حالا با رفتار و محب ...

این دقیق نمیدونه خودش اندازه گرفته اول گفت 12 بعد دوباره اندازه گرفت گفت10

میگم بعد ها هم شاید همین سایز بیاد برام و پول و اخلاق نداشته باشه آخه میگن همه مردای ایرانی کوچیکن

نه من تاحالا توی اطرافم ۱۰ نشنیده بودم حداقل دیگه ایرانیا ۱۵ هستن

نگران نباش

ردش کن بره