2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 76 پست
خوشگلا مغرورن دیگه اخلاق درست حسابی ندارن بایداز مرد خوش قیافه دوری کرد والا حیف دیر فهمیدم منم خیلی ...

میترسم همیشه مقایسش کنم دوستم داره به خانوادشم نشون داده عکسمو

خب شما کلا برات ازدواج زودههنوز به بلوغ فکری نرسیدی که این رفتارو با طرف داریفعلا ازدواج نکن برو مشا ...

ربطی به بلوغ فکری نداره اگه کسی به دل نمیشینه حتی با شرایط خوب دست خود آدم نیست دیگه باید ردش کرد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ربطی به بلوغ فکری نداره اگه کسی به دل نمیشینه حتی با شرایط خوب دست خود آدم نیست دیگه باید ردش کرد

خیلی دو دلم دیت آخر که رفتیم خوشم اومد بعد هی مقایسش میکنم دوباره پشیمون میشم

اینکه با ایشون میره میاد بعد بخاطر ظاهرش باهاش بداخلاقی میکنه و هنوز قدرت تصمیم گیری نداره صد در صد نیاز به مشاوره داره هنوز شناختش از خودش هم کمه که بلاتکلیفه.

در خود بطلب ؛ هر آنچه خواهی تویی️ 🌱

میترسم همیشه مقایسش کنم دوستم داره به خانوادشم نشون داده عکسمو

اگر برات الان ظاهرش قابل تحمله بعدا بهتر میشه بمرور

اما اگر ظاهر برات خیلی مهمه بدون ریسکش بالاس کسایی که ظاهر خوب دارن معمولا خودشیفته ان و زیاد برا زنشون ارزش قائل نیستن. چون همه جا همه چشمها دنبالشونه و خودباوری بیش از حدشون توی رابطه طرف رو زجر میده

اگر برات الان ظاهرش قابل تحمله بعدا بهتر میشه بمروراما اگر ظاهر برات خیلی مهمه بدون ریسکش بالاس کسای ...

ظاهرش آره کنار اومدم مشکلم هیکلشه کمرش یه ذره هست پاهاش لاغره جثش کوچیکه و ببخشیدا در مورد سایزش هم پرسیدم میگه کوچیکه

ظاهرش آره کنار اومدم مشکلم هیکلشه کمرش یه ذره هست پاهاش لاغره جثش کوچیکه و ببخشیدا در مورد سایزش هم ...

اوه مورد آخر خیلی مهمه خیلی خیلی.

دقیق گقت چند سانته؟

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز