2777
2789
عنوان

دیروز سر کلاس ترفه انداختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارما این کارتو پس میدی

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

اتفاقا رفقا از هم حرف میپذیرن.منم معلمم غریبه نیستم با جو بچه ها.چند سالته تو؟

آره میپذیرن ولی خوب منم دوست داشتم ترقه بندازه سر کلاس یکم بخندیم برا همین چیزی نگفتم😐

۱۷

آره میپذیرن ولی خوب منم دوست داشتم ترقه بندازه سر کلاس یکم بخندیم برا همین چیزی نگفتم😐۱۷

قابل درکه که دوست داشتین هیجان تجربه کنین ولی سعی کنین به عواقب کارتون هم فکر کنین.

اره فقط تو خوبی😂بابا کم حرص بخورید همه حالشون خوبه از منم سالم ترن

کاملا مشخصه تو خوبی مردم آزار روانی. قرار نیست حتما بلایی سرشون بیاد که بگیم آخی دیدی چی شد. 

حتی اگه کار تو هم نبوده همین که لذت بردی و میخندی و تعریف می‌کنی یعنی تو هم شریکی توی این کار. 

بازم میگم. وقتی جواب گرفتین فقط به خودتون فحش بدین. 

من دوران دبیرستان با دوستام در یه خونه رو میزدیم فرار میکردیم. خیلی با حال بود خیلی میخندیدیم اما سالها  به بدترین نحو تاوان پس دادم. بعد ۲۰ سال زنگ زدم ازشون حلالیت گرفتم.

این کارای احمقانه میشه نفرین. میشه نحسی میشه بدبختی میوفته تو زندگیتون.‌ بعد هعی میگید خدا الکی عذابمون میکنه!

2790
2778
2791
2779
2792