2777
2789
عنوان

سوال شرعی داشتم خانوما✨❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست

سلام بر شما! شب شما هم بخیر و عبادات‌تون قبول باشه. 🌙✨

در مورد استفاده از رژلب، کرم‌های مرطوب‌کننده، ضد آفتاب، کرم پودر، ریمل، سورمه و عطر در حالی که روزه هستید، باید به چند نکته توجه کنید:

1. **رژلب**: اگر رژلب به گونه‌ای باشد که طعم یا ذرات آن وارد دهان شود و بلعیده شود، ممکن است روزه را باطل کند. بنابراین بهتر است از رژلب‌هایی استفاده کنید که این خطر را نداشته باشند.

2. **کرم‌های مرطوب‌کننده، ضد آفتاب و کرم پودر**: استفاده از این محصولات روی پوست معمولاً مشکلی برای روزه ایجاد نمی‌کند، زیرا جذب پوست می‌شوند و وارد بدن نمی‌شوند. اما اگر این مواد به داخل دهان منتقل شوند و بلعیده شوند، ممکن است روزه را باطل کنند.

3. **ریمل و سورمه**: استفاده از ریمل و سورمه نیز معمولاً مشکلی برای روزه ایجاد نمی‌کند، به شرطی که وارد دهان نشوند.

4. **عطر**: استفاده از عطر به خودی خود روزه را باطل نمی‌کند، زیرا عطر معمولاً از طریق پوست جذب می‌شود و وارد بدن نمی‌شود.

به طور کلی، اگر موادی که استفاده می‌کنید وارد دهان نشوند و بلعیده نشوند، معمولاً روزه شما باطل نمی‌شود. اما برای اطمینان بیشتر، بهتر است در این موارد با یک مرجع تقلید معتبر مشورت کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بر شما! شب شما هم بخیر و عبادات‌تون قبول باشه. 🌙✨در مورد استفاده از رژلب، کرم‌های مرطوب‌کننده، ...

خیلی لطف کردید ممنونم✨❤️🌹

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مچکرم ، چند وقت پیش انگار همچین چیزی شنیدم که آره آبرسان و کرمی که نفوذ کنه باطل می‌کنه ... یادم نمی ...

ن عزیزم هر چیزی ک خورده بشه و از حلق بره پایین باطل میکنه ابرسان و کرم و ریمل و …. ربطی ب روزه داری ندارن 

بعضیا نشستن جای خدا نعوذبالله 

با سلام، بنده به عنوان پاسخگو مسائل دینی میگم :اگر به توسط رژ لب و این چیزها چیزی وارد دهان بشه و فرو بره روزه را باطل می کنه وگرنه باطل نمیکنه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

با سلام، بنده به عنوان پاسخگو مسائل دینی میگم :اگر به توسط رژ لب و این چیزها چیزی وارد دهان بشه و فرو بره روزه را باطل می کنه وگرنه باطل نمیکنه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

عطر زدن نه تنها باطل نمیکنه بلکه مستحب است ،ولی بوییدن گیاهان خشبو و هر عطری فقط مکروهه