2777
2789
شما با چندبار اقدام باردار شدید

من برای بار اول که باردار شدم شرایط الان شما یه بار اقدام تو روز 14 پریود و باردار که خارج رحمی شد.  بارداری دوم دوسال طول کشید

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۹ ام باید پریود بشم ادرار زیاد

تو حامله نیستی خیالت رااااحت.  یعنی 5 روز مونده به پریودت باید ترشح زیاااد داشته باشی درد زیر شکم حساس شدن شدید سینه. لانه گذینی که یه رگه خون یه هفته قبل پریود میبینی..  تکرر ادرار از عفونت ادراری میشه..  تکرر ادرار تو بارداری از ماه سوم شروع میشه

تو حامله نیستی خیالت رااااحت. یعنی 5 روز مونده به پریودت باید ترشح زیاااد داشته باشی درد زیر شکم حس ...

حساس شدن سینه ینی چی من سینه درد دارم اونم همیشه داشتم 

بعد ترشح زیاد ینی چطوری ؟ ترشح آبکی؟

حساس شدن سینه ینی چی من سینه درد دارم اونم همیشه داشتم بعد ترشح زیاد ینی چطوری ؟ ترشح آبکی؟

حساس سینه یعنی حتی دست خوت هم بخوره به سینت بدت میاد. ترشح هم اره در حدی که فکر میکنی پریودی اب گرم میریزه.  تو تا دو روز دیگه نباید هیچ ترشحی نداشته باشی الانم هنوز ممکنه کمی داشته باشی

حساس سینه یعنی حتی دست خوت هم بخوره به سینت بدت میاد. ترشح هم اره در حدی که فکر میکنی پریودی اب گرم ...

اره دارم ولی خیلی کمتره ولی اونجوری نیس ک بفهمم ترشح دارم سینه درد هم باید فشار بدم

اره دارم ولی خیلی کمتره ولی اونجوری نیس ک بفهمم ترشح دارم سینه درد هم باید فشار بدم

خوبه این چیزایی که تو داری علائم قبل پریودی هست نه بارداری من سابقه 8 حاملگی دارم که حالا فقط یه دونه بچه دارم موهام سفید شده تو بارداری😂 نگران نباش