2777
2789
عنوان

داغونم خدایا چرا به منم بچه نمیدی؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همش کارم گریه بود والتماس داد ولی به ۲ماه نکشیدفهمیدم نبایدزوری ازش چیزی بخوام دیگه گذاشتم هرموقع خودش داد بده بازم خداروشکرمیکنم کاری دیگه نمیشه کرد 😔😔😔😔😔

میشه دخملی تودلیم یه صلوت بفرستیدسالم بیادبغلم‌😍😍😍😘😘

ناراحت نباش انشاالله به زودی نتیجه میگیری

خدیا بعد پنج سال ناامیدم نکردی و دخترمو بهم دادی.هزاران مرتبه شکر.خدایا دوباره میخوام مامان بشم .اینبارم ناامیدم نکن.و هیچ وقت هم ناامید نمیشم.

من تا حال باردار نمیشدم وقتی بیخیالش شدم تو شش ماه دوتا سقط داشتم 

واقعا الان نمیدونم چی کار کنم دنبال درمان باشم یا رها کنم 

شرایط سختی هست میدونم ولی بهترین کار اینه که به زندگیت فکر کنی و خودت و شوهرت و آرامشت 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بابا دلسا جون بيخيال ابجي جون

دور و بر من سيزده چهارده سال منتظرم هستن

نمي دونم چند سألته من ٣٥ سالمه و هفت سال فقط دوا درمون كردم

هر جا بگي رفتم شش سال تمام تا يكي دكتر اخرمو معرفي كرد باهاش وارد درمان شدم يبار حامله شدم هفته شش سقط شد ٩ ماه فرصت داد و دوباره حامله شدم الان بيست هفتم

من ٩ ساله ازدواج كردم خيليا بعد من ازدواج كردن و حتي بچه دوم هم اوردن من فقط گريه مي كردم 

ديدن نوزاد هيشكي نمي رفتم حتي بچه داداشم و خالمم نرفتم

الان كه به اون هفت سال فكر مي كنم به خودم مي خندم

توكلت به خدا باشه و تحت نظر دكتر خوب باش

ماهم از اولش نی نی میخواستیم از ترس اینکه مامانم دعوام نکنه جرات نداشتم باردار بشم قرص اچ دی میخوردم الان یه سال و چهار ماهه چشم انتظار بچه هستم فعلا خدا قسمتم نکرده منم گاهی دلم خیلی میشکنه عروس اول خانواده ام همه منتظرن اول ما بیاریم یه جورایی نسل خانواده شوهرم با باردار نشدن من داره منقرض میشه به هر عروس و داماد بعدی که میگن همه میگن اول اینا بیارن البته خودمون میدونیم اونام الکی دارن میگن ولی خب واقعا همه منتظر باردار شدن منن ایشالا خدا به ماهم لطف کنه همه منتظرا دامنشون سبزبشه

2790
2778
2791
2779
2792