2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست
اوايل بارداري سينه ها خيلي سنگين و دردناك و بزرگ ميشن..ترشحم ك داشتي علامت بارداري نيس  اگه پري ...

البته اینم اضافه کنم ک پریام همیشه مرتببوده به جز ماه بعد سقطم... و همین طور این درد تخمدان بعد از لکه بینیم از بین رفت عوضش تکرر ادرار پیدا کردم

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید. من دو ماه پیش یه سقط داشتم. ک بعد سقطم با ld بعد 29 روز پری شدم. این م ...

سلام عزيزم نه من درد تخمدان نداشتم ولي مثل حالت پريودي داشتم..اگه موعد پريوديت بوده و پريود نشدي ممكنه باردار بلشي تا ١٠روز بعد از موعد پريودي بيشتر بيبي چكا مثبت ميشن..با اين حال ممكنم هست عفونت اداري داشته باشي چون ميگي تكرر ادرار داري و پهلوت هم درد ميكنه ك براي اينكه بفهمي مشكلي از لحاظ ادرار هست يا نه ميتوني يه ازمايش UAوUCبدي ك وايه كشت ادراره،،بازم اميدوارم ك از نشانه هاي بارداريت باشه عزيزم م خدا يه نيني سالم بهت بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزيزم نه من درد تخمدان نداشتم ولي مثل حالت پريودي داشتم..اگه موعد پريوديت بوده و پريود نشدي ممك ...

عزیزم تکرار ادرام تقریبا یک روز بعد از لکه بینیم شروع شد. ماهی ک سقط کردم بعد 15 روز چکاب کامل دادم مشکلی نداشتم. ازمایش ua مربوط ب uric acide. ک واسه من 2.55 بود نرمالم بین 2.3 تا6.1

من بیشتر نگرانیم واسه درد تخمدانی بود ک داشتم. میگم اگه خارج رحمی باشه چی؟!! من خودمو الان باردار میدونم    

خارج رحمي خونريزي هم داره

امروز رفتم از دادم منفی بود. خیلی ناراحتم. موندم چرا پری نمیشم... سابقه نداشته تاخیر داشته باشم... هر دفعه بجای اینکه شرایط بهترشه واسم بدترمیشه