2777
2789

زنداییم به تازگی فهمیدیم که بیماری روانی داره و این همه سال داشته با داییم زندگی میکرده نفهمیدیم و پنهان کرده چون هیچ وقت خونه نبود چند وقتیه که داروهای عجیب غریب داییم دیده فهمیده اختلال داره

همین ظهر داییم زنگ زد داشتن حرف میزدن گفت زنم چند وقتیه داره میگه ی دست خط بهم بده اگر تو مردی تمام مغازه و پولات برسه به دست من پدرش قبلا گفته بود دخترم دیوونست ولی به شوخی هیچوقت فکر نمیکردیم واقعا دیوونه باشه و چندبارم میخواست اعضای خانوادمونو زیر بگیره و ی بارم میخواست داییمو مسموم کنه حتی دختر دایی و پسر داییمم به حد مرگ میزنه ، براشون اشپزی نمیکنه به خونه نمیرسه و داییم متوجه شد که با ی پسره دوسته و تو ی خونه همدیگرو میبینن 

چند وقتیه که هممون حتی مادر زنداییم نگران شده که نکنه کاری بکنه سر داییم ی بلایی بیاره ، ممکنه بخواد اسیبی بهش برسونه؟؟؟؟ 

اگر بگیم که از بیماریش خبر نداشتیم و نگفته بهمون تو دادگاه ، مهریه بهش تعلق نمیگیره؟ حضانت بچه ها چی ، الان خود بچه ها ام گریه میکنن میگن ما از مامانمون میترسیم😐 

فیک و میک و کیک و کوفت زهرمار ام نیست من الان خیلی برای داییم نگرانم بغض داشت نشسته مرد گنده گریه کرده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

فک میکنم یه مقدارمهریه معمولن تعلق میگیره 

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

صلوات فرستادم برات قشنگ من

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

مگه مهریه اش چنده؟  ینی مچ دوس پسرش رو توخونه باهاش گرفتهو هنوز باهاشه؟ چه عجیبن هردو.  خب بجرم خیانت شکایت کنه که دیگه مهریه نداره

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

داییت بچه نیست،نگران نباش مردا همینجوری دنبال ی بهونه ان از زن ی عیبی در بیارن،اگه زندایی شما انقد مشهود مشکل داشته باشه داییت خودش ی کاری میکنه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
داییت حق داره مشکل کمی نیستاسم اختلال چیه؟‌مگه قبل ازدواج پیش مشاور نرفته بودن

نفهمیدیم اختلالش چیه احتپالا دوقطبی داره 

نه بابا مشاور چیه انقدر دختره و داییم همو میخواستن فرصت ندادن که

مگه میشه تو خونه ملاقات داشته باشن جلو چشم بچه ها 😐😐😐

نه بابا اون خونه نه ی خونه دیگه ادرسشو میدونستیم خالم رفت پیدا کرد

وای خیلی سخته با ادم رروانی مریض زندگی گردن تازه خیانت کارم هست هرزه حروم لقما

خیلی عجیب غریبه 

یعنی اصلا واقعا دوقطبیه

داییت بچه نیست،نگران نباش مردا همینجوری دنبال ی بهونه ان از زن ی عیبی در بیارن،اگه زندایی شما انقد م ...

اتفاقا داییم رفت ی کاری بکنه ، رفت طلاق بگیره بچه ها گریه کردن و هزارتا مشکل دیگه

اصلا خیلی اوضاع خر تو خره واقعا عجیب غریبه

نفهمیدیم اختلالش چیه احتپالا دوقطبی داره نه بابا مشاور چیه انقدر دختره و داییم همو میخواستن فرصت ندا ...

اهان خب پس اشتباه همینه

مشاور سریع میفهمید از حرکات زن داداشت 

دو قطبی باشه داییت حواسش باشه چون ژنتیکیه و ممکنه به بچه ها برسه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜