2777
2789
من دماغم عمل کردم ولی لاقر ک میشه دماغ بد دیده میشه صورت تپلی با عمل بینی خیلی زیبا ترع

عه به من نمیاد چرا دماغ عملی 

من عمل نمیکنم چون به فرم صورتم نمیاد

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوو بده اینجوریم خیلی سن آدمو میبره بالا 😢من ولی خانوادگی اسکلت هم بشیم بازم صورتمون تپله

خوبه دیگه اتفاقا برعکس من چون صورتم لاغر بیبی فیسم سنم بهم نمیخوره 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
بابا اینقدر بخوایم بدیم به جای همچین قرصایی ک فردا روز کبدامونم داغون کنه بریم پیش دکتر تغذیه ک بهتر ...

ربطی نداره ادم بخای چیز بدونه ضرر بخوری باید هزینه کنی هیچ ضرری نداره قرصاش همشون خارجین خیلییی زیاد مشتری داره و همه راضین اتفاقا تخلیه ویروس معده هم انجام میده

دکتر تغذیه بری کم کم ۳تومن خرجته

سیب زمینی و تخم مرغ خیلی دیر تاثیر میذاره و انچنان زیاد هم چاق نمیکنه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

لاقر؟؟؟کلمه ی لاغر رو اول دبستان یاد نگرفتیم؟

عزیزم چه وقتی داری غلط املایی میگیری😂  من ی چیزی ک تایپ میکنم خود گوشی خودکار مینویسه دیگ نگاش نمیکنم ک ویرایش بدم

عزیزم چه وقتی داری غلط املایی میگیری😂 من ی چیزی ک تایپ میکنم خود گوشی خودکار مینویسه دیگ نگاش نمیک ...

خودکار میکنه لاقر؟

اونم تو تمام پستات؟

چرا گارد میگیری.یه چیزیم یاد گرفتی.بد شد؟

پیجش واسم تایپ کن

تو اینستا نیلی باربی بزن بعد چک کن دیگه راجب قرص و اینا میزاره 

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

[QUOTE=374134274]گین اپ استفاده کردی؟ [/QUOTاره زن داداشم گفت خوبه گفت پر تر شده ولی خب دیگ میترسم ب ...

من پودرشو خوردم هیچ عوراضی نداشت

البته مخصوص کودکان بود شاید مخصوص بزرگسالان کورتون داشته باشه 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.