2777
2789
عنوان

چرارفتی..

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمتشون کنه🌼🌷

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
دعاکن ببینمش..چن روزپیش باخودم گفتم خدایامن چ میدونم کی میمیرم ک اونوببینم میشه زودترمنوببری تحمل ند ...

خدا نکنه عزیزم یه ذره صبور باش همه ما مطعلق به خداییم دیر یا زود باید بریم پیش خودش. براش دعاکن و قرآن بخون 

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
دعاکن ببینمش..چن روزپیش باخودم گفتم خدایامن چ میدونم کی میمیرم ک اونوببینم میشه زودترمنوببری تحمل ند ...

عزیزم ناشکری نکن. میدونم حق داری بیتاب باشی ولی براش دعا بخون هم خود اروم میشی هم این ک برادر عزیزت. براش خیرات درست کن . من همیشه غذاهایی ک دوست داشت و درست میکنم و خیرات میکنم حس ارامش بهم دست میده. از خدا میخوام بهت صبر بده

عزیزم ناشکری نکن. میدونم حق داری بیتاب باشی ولی براش دعا بخون هم خود اروم میشی هم این ک برادر عزیزت. ...

چن روزقبلش باهاش دعواکردم ی دعوای ناجور بعدش گریه کردم و2روزبعدش اومد عذرخواهی وازدلم تقصیرمن بود..بعدخندیدیم و برام اهنگ فرستادوعکس گرفتی وخانوادگی رفتیم بیرون وای خدادارم دیوونه میشم

چن روزقبلش باهاش دعواکردم ی دعوای ناجور بعدش گریه کردم و2روزبعدش اومد عذرخواهی وازدلم تقصیرمن بود..ب ...

ب غیر از صبر کاری از دست ادم بر نمیاد ب خدا درکت میکنم. من اون زمان عقد کرده بودم یادم میافته قلبم تیر میکشه