2777
2789
عنوان

شوهرامون

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 61 پست

دیشب همچین موقعیتی پیش اومد و اونم پشت من در اومد البته بگم که خانوادش خیلی اذیتش کردن خیلی توهین و تحقیر دیده اصلا کلا بهش اعتنا نمیکنن به خاطر همین اونم طرفه منه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بین شوهرت و خانوادت کدوم رو انتخاب میکنی ؟؟؟ همون رو از همسرت انتظار داشته باش گلم😊

من تو تصمیم گیریا و هیجان داشتن برای گذروندن وقتم کنارش شوهرمو ...ولی کلی وتا ابد نمیتونم از هیچ کدوم بگذرم

بنظرم منو انتخاب میکنی..چون محبتا و رفتارایی ک باعث ارامش و پیشرفت و خوشحالیش بشه رو خانوادش ازش دریغ کردن..انگار فقط ب دنیاش اوردن..همین الانم بین من و اونا بیشتر با منه..ولی خوب وقتی اونا حرفای بد میزنن جلو من طرفشونو میگیره ولی بعد حالشونو میگیره..همین ک جلو من طرفشونو میگیره باعث دعوا میشه.هزاربار بهش گفتم وقتی میگم فلانی اینو گف بگو اره خیلی بد گف تا من خلع سلاح شم..وقتی مقاومت میکنی من دیوونه میشم ک از اونا طرفداری ناحق میکنی..

کلا خانوادش خشک و سرد و بی محبتن..شوهرمم خیلی احساسیه...

نمیدونم .ولی کسی که خونوادشو بخواد زنشم میخواد. مردی که از خونوادش بگذره قطعا راحت تر از زنش میگذره. (یک نظر کاملا شخصی )

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
من تو تصمیم گیریا و هیجان داشتن برای گذروندن وقتم کنارش شوهرمو ...ولی کلی وتا ابد نمیتونم از هیچ کدو ...

شوهرت هم همینطوره قطعا

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   

در حال حاظر سمت خانوادش نمیره نمیدونم شاید گیر یه سری شرایط کرده 😣😣😣 رفتم تو فکر 

بزار بیادش کارش دارم......اما یه بار اون اوایل  گفت میدونستم اینجور میشه بین تو و مادرم هیچوقت ازدواج نمیکردم 

گفت مامان و باباش منم زدمش😔

کار خوبی کردی

اصلن لهش میکردی😁

بس که ساده هستن مردا و سیاست ندارن فیلم بازی کنن

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   

شوهرم با صد درصد اطمينان مامانشوو 

تاحالا صدبار گفته بهم ، تازه تو آشنايي ميگفت من مامانمو بيشتر ازز هركسي كه وارد زندگيم بشه دوست دارم، ولي حالا تا كنارش نباشم نميخوابه نصف روز هم دوري منو نميتونه تحمل كنه.. نميدونم دم خروسو باور كنم يا قسم حضرت عباسو

حانیه، حانا😁, کاترین اشتون 😎😎😎

واقعا موندم چجوری بعضیاتون میگین خانوادتونو...من از هیچ کدوم نمیگذرم...اونا که میگن این چه سوالیه توشرایط گاهی اوقات من قرار نگرفتن ...شوهر من تو چیزای الکی نه چیزای مهم سعی میکنه دل اونا نشکنه ...ولی وقتی میریم خونمون میفهمم که میخواد از دلم دراره ....