2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه روسری خریدم

مژه چیه مگه عروسیه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

دماغم رو فیلر زدم فقط

بعدا نخ میزارم

برای لباسم چندان چیز زیادی نخریدم ولی همه قدیمی هارو پرت کردم بعضیا رو چند سال بود داشتم

کمد رو نو کردم

آرایشگاه هم کاری نکردم 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اهل کار زیبایی نیستم 

موهام رو دو ماه پیش پروتئین کردم دیگه کاری نمیکنم

لوازم آرایشی هم فقط پودر فیکسم تموم شده بود ۴۸۰ خریدم

یه عطر خریدم ۴۹۰ شد

مانتوم یک و خورده ای

شلوارم یک و خورده ای

شال ۳۰۰ و خورده ای

کیف ۴۰۰

دو تا جوراب ۶۰

کفش یک تومن

برای تو خونه هم فقط یه شومیز مونده بخرم 

با خدا همه چیز امکان پذیره

لباس اینا نگرفتم از قبل دارم

ناخن و مژه فقط

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹