2821
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 99 پست
مرسی . یهو دلم کادو خواست

میخوای یه دست لباس کوردی واست کادو بفرستم؟اصلا همنینی که تو پروفایلمه میخوای؟ من زودتر از همه بهت کادو بدم :)

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نهم عزیزم هنوز خیلی مونده منم مثل تو دست و دلم به کاری نمیره انشالله شما هم خوشبخت باشی گلم

مرسی فدات جانم من این روزا سر هرچی به شوهری نق میزنم تو خونه هم زود عصبی میشم تو چطور

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
مرسی فدات جانم من این روزا سر هرچی به شوهری نق میزنم تو خونه هم زود عصبی میشم تو چطور

دقیقا منم منتها یکم شدید تر باهمه زود دعوام میشه مخصوصا که از شوهرمم دورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچه ندارم...از اخرین سقطم 15 روز میگذره زیاد حال روحیم خوب نیس

فدات انشالله که به زودی مامان شی از تنهایی دربیاری 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
مبارکه عزیزم بهترین ماه برای جشن ب نظرم اردیبهشت و شهریوره خوشبخت بشی

چرا؟

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
ببینم اونجا همش زلزله نمیشه چجوری توی خونتون میخوابین

والا زلزله میاد انگار رو ویبره ییم خخخخ

دیروز کرمانشاه زلزله اومد ما از اوناهم دوریم حسش کردیم تا ساعت 4 بعدازظهر تو خیابون بودیم

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
دقیقا منم منتها یکم شدید تر باهمه زود دعوام میشه مخصوصا که از شوهرمم دورم

دور بودن شاید باعث بشه کمتر با شوهر دعوا کنی آره من نزدیکم همسایه ام میاد خونمون بش او نقد قر میزنم دیروز زهرمار کردم براش رفت خیلی حالم بد هست منم دیونه شدم کاش زود بره من هنوز تالار هم نگرفتم تو گرفتی