2777
2789
عنوان

باردارم بچه تکون نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 48 پست
نه والا همش خواب بودم اتفاقا

چایی نبات بخور توکل بخدا. اسی برات فاال تسبیح گرفتم بچه خوبه نگران نباش 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهل دقیقه هست که خوردم الان یه لگد زد بهم

اگه یه چیز شیرین خواستی بخوری مایعات سرد و شیرین بخوری بهتره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه سوال آدم بره زایشگاه استرس نمیگیره برا روز زایمان؟ فضاش چطوریه استررس زاست یا امن و آرومه؟

من که هر دو بچم سزارین شدن اما بچه اولم وارد پروسه زایمان طبیعی شدم .بیمارستان خصوصی بود اون شب هیچ کس تو زایشگاه نبود فقط من بودم خیلی ساکت و آروم بود حتی چراغا خاموش بودن !تخت و اینا رو دیدم ترسیدم حتی میلرزیدم اما بعد ماما همراهم اومد خیلی آروم تر شدم البته من بچه مکونیوم دفع کرده بود سریع بردنم اتاق عمل اما کلا نگران نباش من شب زایمان حس میکردم یه رشته از من به آسمون وصله!انقد حس عجیب و قشنگی بود الآنم حرفشو میزنم اشکم میاد حس میکردم خدا مستقیما به من نگاه می‌کنه و مراقبمه و من دارم مهم ترین کار دنیا رو انجام میدم 

و قطعا همینطور بود 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
الان یه دوتا لگد زد بهم

ای خودو نی نی خوشگلم

ایشالا به سلامت بگیریش تو بغلت❤

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

من که هر دو بچم سزارین شدن اما بچه اولم وارد پروسه زایمان طبیعی شدم .بیمارستان خصوصی بود اون شب هیچ ...

چه حس خوبی... به سلامتی عزیزم

برا منم دعا کن حس خوب داشته باشم و روز خوب و بدون استرسی باشه برام 

مرسی عزیزم ولی باز میرم بیمارستان چون خیلی شیطون بوده الان ارومه نگرانم

اره حتما برو 

خیالت راحت میشه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

چه حس خوبی... به سلامتی عزیزمبرا منم دعا کن حس خوب داشته باشم و روز خوب و بدون استرسی باشه برام

ان شاالله زایمان خیلی خوب و راحت و سلامتی داشته باشی .

اگر یادت بود من رو هم دعا بکن.من زایمانام سزارین بود و شنیده بودم لحظه  ی زایمان دعا مستجاب میشه پیش خودم گفتم این برای کسیه که طبیعی زایمان بکنه نه من.بعد گفتم حالا چه اشکال داره بذار دعا بکنم.برای چند نفر که بچه نداشتن دعا کردم تو هر دو زایمان همه صاحب بچه شدن خدا رو شکر .از دعای من نبود از پاکی بچه ای هست که متولد شده و خدا به برکتش مادرو هم پاک می‌کنه.دعا تو لحظه زایمان رو فراموش نکن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
2790
2778
2791
2779
2792