2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نیم ساعت قبل ادان

گوربونت مرسی

ولی اگ غذایی چیزی نداشت واسه اماده کردن چی

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

برای چی خوبه؟ من خودم فک میکنم معده م عصبی باشه چون وقتی استرس دارم شدید تر میشه اما بعدی نیست زخم م ...

اگر معده درد داری احتمالا از سردی معده هست 

روغن سیاه دونه بزن داخل ناف 

کندر هم برای گرم شدن معده خوبه بمکی خب بد طعمه یکم 

چیزای سرد نخور یا با مصلحش بخور مثل ماست و نعنا 

آب بین غذا هم اصلا نخور یک ساعت بعد غذا آب بخور

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
پس بیدار کن ولی خب احتمالا حاضری بخوره

فک نکنم تنبل تر از این حرفاس حاضری داشته باشه

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

رفلاکسه منم دارم . وقتی دردش میگیره من جون میکنم . بحدی شدید که درد پخش میشه تو قفسه سینه م بین کتفم ...

مرسی عزیزم، خیلی درد عجیبیه، شبیه هیچی نیست 

درست میگی اسید معده رو کاملا حس میکنم 

برای چی خوبه؟ من خودم فک میکنم معده م عصبی باشه چون وقتی استرس دارم شدید تر میشه اما بعدی نیست زخم م ...

معده رو برات تنظیم می‌کنه.البته مغز رو هم گرم می‌کنه که برات غصه تراشی نکنه.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!