بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا، شکرگزارم برای هر آنچه به من بخشیدی و هر آنچه که به حکمتت از من دریغ کردی، زیرا میدانم که همه چیز در دستان مهربان توست.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بهش میگم اگه تو خدایی و عدالت داری اونیکه مسبب اشک های من بغض توی گلوی من بود باید جوابش رو پس بده. ...
خدای مهربون عادل ترین و بدون حکمتی تو کاراش هست و اینکه غم هارو کفاره گناهانمان میکنه ک ما مسلمانان جامون اون دنیا تو بهشت باشه اگر دقت کنی تو کشور های اسلامی سختی بیشتر هست چون اون دنیا و بهشت برای مؤمنانه و اینکه همیشه امید داشته باش و فقط با خدا راز و نیاز کن مطمئن باش حرفاتو میشنوه و اینکه هر کسی تو زندگی سختی میکشه و تموم میشه این روزا قوی باش قشنگم
سلام بر شیطان که فهمید انسان چه موجودیه سجده نکرد 🍃🌱 در کشوری که امام های مرده از انسان های زنده پولدار تر هستن ن فقر از بین می رود و ن اندیشه ایی رشد میکند 🙂 از خدایی که اشرف مخلوقاتش انسانه انتظار بیشتری نمیره ✌️