2777
2789
عنوان

پسرم ب قدری خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونایی که ازدواج نکردید و بچه میخواید ببینید از مرد ندار و مشکل دار بچه اوردن همین میشه اخرشاین چندم ...

خب اول کامل بخون بعد اینو بگو ما ندار نبودیم گفتم که از صد صفر شدیم ...

۷

من دخترم 7سالشه دارم نابودمیشم وقتی نمیتونم براش چیز هایی که دوست داره بخرم 

بمیرم براش که داره باحسرت بزرگ میشه😭😭😭

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

منم وقتی حامله شدم وهمه فهمیدن گفت بگیر که اومد دوتا تصادف بد کردیم دیه دادیم ۵۰میلیون سرمایه ضرر دادیم سال ۹۸خیلی بود بدترین اتفاقات برام افتاد مادرم دکترا جوابش کردن گفتن دوماه بیشتر زنده نیست خودم افتادم رو خونریزی شدید گفتن یا خودت یا بچت فکر کن من ویار به چی داشتم پیاز وخیار ولی روم نمیشد به کسی بگم خودمونم صفر مطلق بودیم بدترین دورانمون بود ولی گذشت الانم فهمیدم خودم تومور تخمدان دارم زده به روده هام برادرم تومور بدخیم داره رو قلبش نگفتم ته دلت خالی بشه خواستم بدونی شکر کن هیچ چیزی مهم تر از سلامتی نیست این روزای بدم میگذره بچه زیر پنج سال یه چیز محوی یادشه از بچگیش

شوهرت کارش چیه🫠😔💔

دستفروشه عزیزم

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

منم وقتی حامله شدم وهمه فهمیدن گفت بگیر که اومد دوتا تصادف بد کردیم دیه دادیم ۵۰میلیون سرمایه ضرر دا ...

عزیزم انشالله خدا بهتون سلامتی بده