2821
2789
هیچکدومو ندارم، پشت کنکوریم دوماه دیگم کنکوره آخه💔

واقعا!؟ مگه میشه آخه؟ خودت کوتاهی کردی پس. برای چی میخوای کنکور بدی یا برای چی میخوای بری دانشگاه. 

واقعا!؟ مگه میشه آخه؟ خودت کوتاهی کردی پس. برای چی میخوای کنکور بدی یا برای چی میخوای بری دانشگاه.

آره خب کوتاهی کردم هر آدمی تو زندگیش اشتباه میکنه.. 

کنکورم حالا یه بخشی از اونه 

19 سالمه‌ها سال اولیه که پشتم

چرا کنکور ندم؟ دانشگاه نرم چیکار کنم؟😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه من کلا زندگی تنهایی رو دوس دارمالانم برا آینده م فقط دوس دارم یه خونه واسه خودم داشته باشمهدفم فق ...

تو این دنیا هیچوقت نمیشه به آرامش رسید ولی خب این خواسته های شما طبیعی هستن. به هر حال تنهایی سخته شما فکر برای این قضیه نداری؟

آره خب کوتاهی کردم هر آدمی تو زندگیش اشتباه میکنه.. کنکورم حالا یه بخشی از اونه 19 سالمه‌ها سال اولی ...

این سوال رو خودت باید از خودت بپرسی. چرا کنکور بدم؟ یا چرا ندم؟ ولی خب دنیا کلی حرف واسه گفتن داره.

تو این دنیا هیچوقت نمیشه به آرامش رسید ولی خب این خواسته های شما طبیعی هستن. به هر حال تنهایی سخته ش ...

نه من همیشه از آدما ضربه خوردم

آدما اتفاقا حس تنهاییمو بیشتر کردن

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

به رسم ترک ها من رو زود شوهر دادن و در واقع هول دادن تو زندگی ...من اصلا آمادگی واسه ازدواج نداشتم . ...

الان متاهلی ؟ از همسرت ناراضی هستی. چی میخوای الان که نداری و موجب ناراحتیته

نه من همیشه از آدما ضربه خوردمآدما اتفاقا حس تنهاییمو بیشتر کردن

آره خب. ولی خودتم مقصری. نمیدونم چندسالته ولی من الان تو ۲۴ سالگی خداروشکر هستن انسان هایی که منو میفهمن.

نه‌توروخدا شما اگه مشکلی داری بگو من میزارم کنار درسو😅🙄چشم ان شاء الله بعد کنکور😂

عجبا خوبه هیچی نگفتم 😅 نه امیدوارم تو کنکور موفق باشی و یک ازدواج نامبر وان داشته باشی😅😂

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792