2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوزي وزن كم كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 58 پست
نه ما ته ديگ ميريزيم ك تهديگ خوب در بياد بعد هركس خواست برنجش چرب شه از زير بهش ميديم🤪

اووو 

جالب بود 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
نه ما ته ديگ ميريزيم ك تهديگ خوب در بياد بعد هركس خواست برنجش چرب شه از زير بهش ميديم🤪

از همین ته دیگا مصرف میکنی چاق میشی خواهرم 

شوخی# 😜

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از همین ته دیگا مصرف میکنی چاق میشی خواهرم شوخی# 😜

من اصلا تهديگ نميخورم عزيزم

نميدونم كجاي پيامم نوشتم من تهذيگ ميخورم

هميشه٥ ق از روي برنج ك روغن نداره ميخورم😄❤️😍💋

من اصلا تهديگ نميخورم عزيزمنميدونم كجاي پيامم نوشتم من تهذيگ ميخورمهميشه٥ ق از روي برنج ك روغن نداره ...

میدونم عزیزم

شوخی کردم  باهات اگر ناراحت شدی من معذرت میخوام 

راستی برای لاغر شدنت شکرگذاری خروج از حالت منفی رو میتونی انجام بدی 

باحاله و نتیجه هم میده

میدونم عزیزمشوخی کردم باهات اگر ناراحت شدی من معذرت میخوام راستی برای لاغر شدنت شکرگذاری خروج از حا ...

خواهش ميكنم عزيزم نه گلم ناراحت چرا چيزي نگفتيد كع 

چشم ممنونم از شما💋❤️😘😍

خواهش ميكنم عزيزم نه گلم ناراحت چرا چيزي نگفتيد كع چشم ممنونم از شما💋❤️😘😍

مرسی ک مهربونی 

چشمتون بینا 

امیدوارم به هدفت برسی من خودمم در حال کاهش وزنم 

اگر هم تواناییش رو داری بوتاکس معده انجام بده 

من اشتها ندارم و زياد غذا نميخوزم اصلا عادت به كم خوري كردم ولي اصلا كم نميكنم ازمايشم دادم همه چي ن ...

یروز در هفته فست باش شوک بدی بدنت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مرسی ک مهربونی چشمتون بینا امیدوارم به هدفت برسی من خودمم در حال کاهش وزنم اگر هم تواناییش رو داری ب ...

بوتاكس چه كاري انجام ميده؟؟ 

من مشكلم از غذا نيست بخدا ژنتيك بشدت چاقي دارم

چحوري گلم؟؟

مثلا اگه هروز ۱۵۰۰کالری مصرف میکنی 

اون یروز در هفته رد نصف یعنی ۷۵۰کالری بخوری 

و یک وعده آزاد ناهار هم جمعه ها به خودت بدی و کالریشو نشمری تا ۲۰۰۰کالری اوکیه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

برو باشگاه بچته رو ببر میزارن بعضی باشگاها روحیت عالی میشه رژیم و برنامه تغذیه ای بگیر

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بوتاكس چه كاري انجام ميده؟؟ من مشكلم از غذا نيست بخدا ژنتيك بشدت چاقي دارم

مهده ات رو ی جورایی بی حس میکنه ک دلت نخواد غذا بخوری 

البته خلاصه و مفیدش اینه