2777
2789
عنوان

مهریه عجیبم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 36 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خودم پسر دارم کوچیکن

اصلا مهریه اینقدر نمیدم. طلا خیلی گرونه. حق دارن. اگر خوب هست پسر و خانوادش کوتاه بیا. 

تو شهر ما اصلا عقد و عروسی نیست اینقدر ملت زن نمیگیرن دیگه

خدایا شکرت. 
عزیزم منم همین مشکل شمارو دارم امروز نامزدم میگ پنج سکه اگ قبول میکنی تا عقد کنیم

اکثرا الان همین شده بیشتر از ۱۴ تا نمیزنن

تک و توک مهریه بالای صدتا میزنن

وچقد خپاستگاریا بهم خورد سر همین سکه 

قیمتش خیلی رفته بالا

یعنی پسره هم مهریه بده هم نصف اموال؟ نمیشه غربی و ایرانی رو باهم قاطی کرد پسر عاقل این مهریه رو قبول ...

من درموزد این مورد نظر ندادم، گفت کدوم حق هارو بگیرم گفتم همشو، حالا تصمیم با خودشه. 

من کلا مهریه رو نمیپسندم، بیشتر باعث اختلاف میشه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

یعنی پسره هم مهریه بده هم نصف اموال؟ نمیشه غربی و ایرانی رو باهم قاطی کرد پسر عاقل این مهریه رو قبول ...

دوستیم 

اینم بخاطر صحبت پدرش وگرنه من بگم هزارتام قبول میکنه

آخه ما صحبت کردیم نگرانی اصلیم اینه بعد هم همین طوری اذیت مون کنن

درمورد شروط ضمن عقد بهتره قبلش بپرسی 

خیلی ریزقانون میاد کنارش که عملا انگار چیزی نداری 

پس اهمیتی هم نداره انچنان

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

به هر فلاکتی راضی بشه چون بی شوهر میمونه؟انقدر ارزشمنده شوهر کردن که ادم خودش رو تحقیر کنه؟

یعنی مهریه ۱۱۴ تا فلاکته؟ خب راست میگی دختری که انقدر سر پول و مهریه چونه میزنه همون بهتر شوهر نکنه