2777
2789
عنوان

کاربربلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 205 پست
الان نمونه اش اینجا هست اومده چرت میگه معلوم نیست کجا از حرف من سوخته دیگه ادب داشتن اینجا رو باید گ ...

خدایی من میشناسمت با این که با هم تو خیلی چیزا زاویه هم داریم ولی ازت بی ادبی ندیدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همچین ادمی دیدم با من دعوا کرده رفته الکی مظلوم نمایی کرده تاپیک زده بقیه هم که در جریان نیستن م ...

سلام خوبی؟ 

کی این کارو کرده باهات؟ 

کاربرای دیگه هم باور کردن باهات بدرفتاری میکنن؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 اگه معتقدی دختر خوبه با پسر کوچکتر از خودش ازدواج کنه و شوهر کوچولوی بی عرضشو جمع کنه و خوبه زن خرج شوهرشو بده و از این حرفای چرت و پرت میزنی با من بحث نکن چون حوصله پیکمی هایی مثل تو رو ندارم☠️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

کاش این یک قابلیت رو داشت واقعا ندیدشون

منم از خدامه 

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

چکارشون کنیم 😁بابا اعصاب نمیزارن میدونن اهل فحش دادن نیستیم تهش توضیح بدیم ب خاطر اونه فکر کنمباید ...

اره بخدا 🤣🤣🤣 حیف حیف که من به خاطر این بچه ی تو دلم هی خویشتنداری میکنم میگم نشنوه زشته🤣🤣🤣🤣 فکرنکنه مامانش سلیطه است🤪🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزدلممممممم😁😁❤️❤️خدانکنهایشون بلفی هستن؟یا با بلفی دعواش شده؟

دورتبگردم ایشون کاربری دیگه بلفی‌جان هستن، یه‌کاربریشون الان تعلیق شد به خاطر حق خواهی 😘

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫