2777
2789
دقیقا مثل مااز صبح تا شب پویاهیچی دیگه نمیبینم

خداروشکر

تنشون سلامت باشه و عاقبت بخیر بشن به حق صاحب الزمان.

انقد وقت هست که از اینجور برنامه‌ها ببینیم. 

مادرشوهرم 6تا بچه داره. الان 24 ساعته پای تلویزیونه از بیکاری و تنهایی. اگه عمر کنیم همه‌مون به این مرحله می‌رسیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلهولی کلا خوشم نمیادوقتی مرد مذهبی میبینم ذهنم جاهای قشنگی نمیره

قربونت برم عزیزم باید این ذهنیتتو عوض کنی همه مثل هم نیستن همه آدما باهم یکی نیستن 

شاید شما هم از همچین ادمای بد ذاتی ضربه خوردید که همچنین ذهنیتی براتون ایجاد شده و درکتون میکنم منم ضربه خوردم ولی این موجب نشد که فکر کنم همشون چون‌ واقعا یکسریا فقط ادای مذهبو درمیارن وهدفشون اینه که مذهب رو بد جلوه بدن

واقعا دین و مذهب بد نیست اگر ما بهش عمل کنیم دنیامون چقدر قشنگتر میشد 

اگر طبق دستوری که به ما داده دروغ نگیم زنا نکنیم خیانت نکنیم صادق باشیم غیبت نکنیم و... عمل کنیم دنیامون عوض نمیشد؟

قربونت برم عزیزم باید این ذهنیتتو عوض کنی همه مثل هم نیستن همه آدما باهم یکی نیستن شاید شما هم از هم ...

چرا واقعا خیلی عوض میشد

بدبختی اینجاست من حس خوبی نسبت بهشون ندارم

و دوست هم ندارم داشته باشم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب