2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم بیاین خیر ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 32 پست
مهرگونه؟ لانه گزینی نهایت یه هفته قبل پریود هست و اگر لانه گزینی اتفاق بیفته تاریخ پریود نهایت یکی د ...

خواستم بنویسم مهربونم اشتباه شد

من ۲۰ دی رابطه داشتم بعد ۳بهمن موعدم بود ولی بجاش ۶م خونریزی داشتم ۲ روز خون متوسط و ۳ روز لکه که لگن و زیر شکمم خیلی درد میکرد تا ۱۵م درد داشتم 

رو این حساب میگم اگه خدایی ناکرده لانه گزینی بوده باشه 

۲۰روز ازش میگذره که ازمایش دادم یعنی ۵ اسفند من ازمایش دادم

از کجا فهمیدی لانه گزینی شده؟یک هفته بعد تاخیر آز بده

عزیزدلم 

من ۲۰ دی رابطه داشتم بعد ۳بهمن موعدم بود ولی بجاش ۶م خونریزی داشتم ۲ روز خون متوسط و ۳ روز لکه که لگن و زیر شکمم خیلی درد میکرد تا ۱۵م درد داشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما موعد پریود نهایت یک هفته بعدش آزمایش بدی بارداری مشخصه باردار نیستی

عزیزدلم من ۲۰ دی رابطه داشتم بعد ۳بهمن موعدم بود ولی بجاش ۶م خونریزی داشتم ۲ روز خون متوسط و ۳ روز ل ...

خب عزیزم روز موعد پریودت یا یک روز تاخیر ازمایشتو تکرار کن مشکوکه 

♾️🖇❤️

اون خونریزی که گفتم مال بهمن بود 

من ۵ اسفند که ازمایش خون دادم یه روز قبل موعد بود و ۲۰ روز از اون خون که فک میکنم لانه گزینی بوده گذشته بوده و جوابش ۰/۰۱شد 

فقط سوال اصلیم اینه 

بعد لانه گزینی چقد طول میکشه هورمونش تو خون ترشح بشه ؟یعنی ۲۰روز بگذره باید دقیق باشه جوابش؟

و ۴۵روز بعد از رابطه ازمایش دادم