2777
2789
عنوان

جمع بندی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 19 پست
مرسی عزیزم همچنین وضعیت خودت چجوریه جمع کردی مطالب و؟

🤍🤍🤍

والا از اول اسفند جمع بندی و شروع کردم

شیمی که تموم شده فقط باید تست و ازمون و اینا بزنم واسش

زمین و تازه شروع کردم

بقیه درسا هم تقریبا حدود 50 یا 60 درصد و اینا خوندم 

مشکل من مرور و تسته وگرنه پایه ام خوبه فقط باید تکرار و تمرین کنم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

🤍🤍🤍والا از اول اسفند جمع بندی و شروع کردمشیمی که تموم شده فقط باید تست و ازمون و اینا بزنم واسشزم ...

افرین عالیه 

منم پایه م خوبه ولی چون این مباحث از تابستون یازدهم ب دوازدهم مرور نکردم کامل یادم رفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرین عالیه منم پایه م خوبه ولی چون این مباحث از تابستون یازدهم ب دوازدهم مرور نکردم کامل یادم رفته

راستش من همون موقع که نهم تموم شد فهمیدم تجربی و الف اوردم دیگه شروع کردم چون ارزوی بچگیم بود

سال دهم و یازدهم و خیلی خوب خوندم همه ی نمرات و معدلام 20 

ولی 12 ام و دیگه خسته شدم شل گرفتم هعییی گند زده شد به همه ی تلاشام

الانم که سال اوله پشت موندم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

راستش من همون موقع که نهم تموم شد فهمیدم تجربی و الف اوردم دیگه شروع کردم چون ارزوی بچگیم بودسال دهم ...

منم دقیقن 

اینقدری سال دهم یازدهم خوندم خودمو قشنگ پاره کردم سال دوازدهم خسته شدم شل گرفتم قبول نشدم 

امسالم دوباره همون اشتباه و تکرار کردم دیر شروع کردم الانم ک شروع کردم نمیخونم 

منم دقیقن اینقدری سال دهم یازدهم خوندم خودمو قشنگ پاره کردم سال دوازدهم خسته شدم شل گرفتم قبول نشدم ...

وای دقیقا وضعیت منم همین طوره