2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر یچی بگو😒 نگرانتم🤔🤔 قبل از اینکه مشکوک بشه قضیه ی چیزی بگو😒

یکی تور کرده برده مکانش

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اینستا که خیلی وقته وصل شده

پس خوشبحال مردا . و خوشبحال اون دخترای بیکاری که چنین پیجای میسازن

من خیلی وقته پاکش کردم . عصبی میشم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
بیچاره سیده.این حرفا چیه.پناه بر خدا.

حالا من کاری با استارتر ندارما  بنی هر کی سیده پاکه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

عزيزم توي اينستا صفحه مامان پز روزبه انگليسي سرچ كن و ببين!تو آشپزخونه خونشون شروع مردن به پخت غذا و منو با اسم خانومها طراحي شده 

مثلا لوبياپلو مامان ترنج-قورمه سبزي مامان خديجه/و يا...غذاها هم بقچه ميشه تو پارچه هاي گل گلي كه گرم برسه دست مشتري ورمثل غذاهاي خونگي مامانها-هم خوشمزس هم واقعا حس غذا خونگي ميده.ازش ميتوني ايده بگيري

ترشي و اينا الان بد نيست ها ولي به نظرم دنبال ايده هاي جديد باش.

ميتوني اونجا رو مكان اموزشي كني مثل خياطي،البته فعلا بدون مجوز و با تبليغات محلي.يك خانم خياط استخدام كني كه اموزش بده و بهش حقوق بدي،كنارش هنرهايديگه اضافه كني مثل قاليبافي،گليم،بافتتي،شماره دوزي و ...

٣-ميتوني شركت خدماتي بزني!اول ثبت مي كنيش بعد يك ميز و چندتا صندلي ورتلفن و اينا 

با آگهي كردن ادمها روزبراي نظافت منزل و پرستاري استخدام مي كني بعد بهت زنگ مي زنن ميفرستيشون اينور اونور و بعد هم بيشتر درصدش رو خودت مي گيري 

به نظرم فعلا شروع كن و از تجربه اوليه ات نااميد نشو حاي اگه خيلي موفق نبودي!چون توي كار كه بري يكم راه و چاهو ياد مي گيري 

كدوم شهري؟و تحصيلاتت چيه؟اگر بگي شايد بتونم ايده هاي بهتر بدم

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

وای مردم چه موضوعی ترسیدم بیام😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

حالا بگذریم بنظر من لباس فروشی بزن همه چی بیار قیمت پایین بریز مشتری زیاد هست😅😅😅😅

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو