2777
2789
عنوان

پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 33 پست

خداروشکر هنوز رحم و مروت نمرده،حامی میشی نمیزارن ببریش بیرون

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میزارن ببریش بیرون ؟مثلا شهربازی یا خرید

نمیدونم بپرسید، شوهر من خامی هست اما اصلا بچه را نمی‌بینه ، نمی‌دونیم کیه، یه خانم یه بار برده محل کارشون فرم داده اینا هم کمک میکنن، اما بهزیستی نیستن بد سرپرستن

ی لحظه چشمای باقی بچه ها آمد جلو چشمم وقتی میری دیدن اون بچه  یا براش هدیه میخری   چرا هفته ای یک بار نمیری دیدن همشون باهاشون بازی کنی و..... حالا خواستی ته دلت یواشکی یکیشون رو بیشتر دوست داشته باش

بیرون رو فکر نکنمولی میتونی هزینش رو یدی و کمک مالی کنیما 4 تا خواهر برادر حمایتی داریم 😍😁

احسنت به شما،خدا روزیتون رو زیاد کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ی لحظه چشمای باقی بچه ها آمد جلو چشمم وقتی میری دیدن اون بچه یا براش هدیه میخری چرا هفته ای یک با ...

فکر کنم به خاطر همین مسائل اصلا اجازه ملاقات نمیدن 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یسوال،من کلی شیرخشک تازه و پلمپ دارم ببرم شیرخوارگاه یا دارلایتام قبول میکنن؟اخه کلی شیرخشک دارم که به بچم نساخت مثلا شوهرم چهارتا چهارتا می‌خرید ولی یبار یدونش رو باز کردیم و نساخت باز با مشورت دکتر یه چی دیگه تجویز میکرد ،کلی شیرخشک رو دستمه

میزارن ببینیشون

نه اگه کمک های ثابت داشته باشید مثلا تولد همه بچه ها رو بگیرید اجازه میدن ببینید + بعضی مراکز سرپرستی بچه های معلول اجازه میدن 

چیزی که شما میگید اسمش سرپرستی نیست کمک مالی کردن و حامی مالی بودنه زنگ بزنید موسسه هایی مثل مهرآفرین شاید آدرس یه خانواده دادن که بچه دارن . با اجازه خانواده میتونید ببرید گردش

من چندسال پیش چنددفعه رفتم کارت شناسایی اموبردم بهزیستی وهدیه گرفتم ورفتم دیدن اشون الانم یه اشنایی داریم ازهمون بهزیستی نذری چیزی داریم میبریم میدیم به اون بچه ها مثلا پیتزا فلافل مرغ سوخاری درست میکنیم به تعدادزیاد میبریم براشون

گاهی انسانم آرزوست
یسوال،من کلی شیرخشک تازه و پلمپ دارم ببرم شیرخوارگاه یا دارلایتام قبول میکنن؟اخه کلی شیرخشک دارم که ...

تاریخش نگذشته باشه یه وقت

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام