2777
2789
بله عزیزم عالیه منم کم حرفم همیشه توجمع سعی میکنم بیشترشنونده باشم من عاشق آدمای کم حرف هستم کاش ماد ...

حداقل میگم اینا غیبت نمیکنن درست نیست ؟

حتی اگه بد باشه منم فک میکنم خوبه 

کجا باید کم حرف بود

-جایی که احساس کنی از نظرات و عقایدت سواستفاده میشه 

-جایی که احساس کنی شکستت براشون جذاب تره تا موفقیتت، و اگر از اهداف و خواسته هات قبل از محقق شدنشون حرف بزنی، بعدا اگر به یکی از این اهداف نرسی، همونو می زنن تو سرت

-جایی که حرف ناحق داره گفته میشه و عاقلانه اینه که مشارکت نکرد مخصوصا اگر امکان ترک اون جمع میسر نباشه 

- جایی که با عقیده ای موافق نیستی لزوما که خیلی هم چیز جدی ای نیست ولی نیاز هست با سیاست باشی چون منافعت ممکنه به خطر بیفته در صورت به چالش کشیدن مستقیم اون عقیده (به عبارت دیگه باید جنگ هات رو توی زندگی انتخاب کنی. بعضی موقعیت‌ها ارزش کل کل و جنگ دارن و بعضی موقعیت ها نه)

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان