2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم باردارم اینام نمیدونن دارم داعون میشم یعنی بوش مستم کرده

من يبار بار دار بودم 

از كنار يه اشپزخونه رد شديم بوي قورمه سبزي شديد ميموند 

مسير بين تهران تا كرج رو اينقدر داد زدم و بينيم رو فشار دادم كه مماخم تا چند ساعت قرمز و كبود. بود 

حالم بد ميشد بوي قورمه ميومد 

پیج

چرا چندروزه من میخام بذارم جور نمیشه؟😖😩😫

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
ميخوام بگم روم نميشه  دل و زبونم جور نميشه  با اينكه رفتي دور دورا  دلم ازت دور نم ...

😯😯😯😯😂😂😂😂

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
نه جیگر اتفاقا خوب کاری کرده من بد کاری کردم حاملم میخوام حمله کنم به قرمه سبزی خخخ

ببخشیدمن شمارواشتباه گرفتم اخه یکی تاپیک زده بودهروقت میرم خونه مادرشوهرم قرمه سبزی درست میکنه فک کردم همونی ببخشیدعزیزم نوش جانت🙈

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی