2777
2789
عنوان

ترکا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 18 پست
منم امروز اونقدر گریه کردم صدام درنمیاد چرا نمیزارن زندگی کنیم دنیا اینقدر هر دنبیلبه

من نمیفهمم پیش قدرت خدا چیه این وسط 

انگار دنیا بی صاحبه هرکی هرکاری دلش میخواد میکنه

نگا اسی منم عین تو میشم یوقتایی

حالا رفتم ویتامین اینا خریدم واسه خودم از داروخونه ، یمقدار بهتر شدم خداروشکر

ب کمپلکس 

ب ۱۲

منیزیم

اینا تاثیر دارن حتما امتحان کن

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم از وقتی اومدم نی نی سایت فکر میکردم کسی طلسمم کرده 🫡هفته پیش قسم خوردم به مدت یه هفته از گوشی ک ...

برای رفع چشم زخم:

آیة الکرسی+ سه تا قل هو الله

روزت رو قبل از اینکه شروع کنی این کار رو انجام بده، راستی از کتاب باشگاه ۵ صبحی ها یاد گرفتم که میگفت، صبح خود را دراختیار داشته باشید تا زندگیتان را در تعادل نگاه دارید. شما طلسم نشدی، شما برده تکنولوژی هستین، وقتی روز خود را با گوشی آغاز کنید، آن روز را از دست داده اید. وقتی تا نصف شب پای گوشی و فضای مجازی باشید، صبح خود را از دست می‌دهید.