2777
2789
عنوان

چند روز دیگه روز اول دانشگاهمه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 31 پست
ی لباس شیک بپوش ی سلام کلی بکن با همکلاسیات یکم صحبت کن ک آشنا بشی با فضا تنهام نباشی چیز خاصی نیس ب ...

واای من سال دیگ میرم از الان خیلی استرس دارم یه سوال اگه مثلا ما آدمی باشیم که زیاد کاری به کسی نداریم در حد معمولی روابط مون باشه ممکنه تو دانشگاه برامون سخت بگذره وااای خیلیی میترسم از دانشگاه

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا نیازی نیست سلام کنی😂کلاستو تو برنامت مینویسن زود خودتو ب کلاس برسون ک خلوت باشه اینطوری است ...

چه خوبه من همین سلام کردن هم استرس میگیرم 😂

واای من سال دیگ میرم از الان خیلی استرس دارم یه سوال اگه مثلا ما آدمی باشیم که زیاد کاری به کسی ندار ...

به امام حسین هیچ ترسی نداره. منم همین فکر رو می‌کردم ولی بعد دیدم کلاً اشتباه می‌کردم.

به امام حسین هیچ ترسی نداره. منم همین فکر رو می‌کردم ولی بعد دیدم کلاً اشتباه می‌کردم.

واقعا یعنی چطوریه از دبیرستان بهتره یا نه؟؟خدا کنه همین طوری باشه که شما میگیید 

توی برگهٔ انتخاب واحدت معمولاً شمارهٔ کلاسات رو نوشته.

البته یه برد هم هست که اونجا هم نوشتن همه رو اگه اشتباه نکنم (البته هر دانشگاهی کمی فرق می‌کنه).

نیازی هم نیست به همه سلام کنی.

فقط حداقل یک ربع قبل برو توی کلاست یه جایی رو انتخاب کن و بشین چون معمولاً زود پر میشه.

موفق باشی.

واای من سال دیگ میرم از الان خیلی استرس دارم یه سوال اگه مثلا ما آدمی باشیم که زیاد کاری به کسی ندار ...

من خیلی خیلی آدم معمولیم

ولی بشدت دوستای خوبی پیدا کردم😁به هیچ کسم کاری ندارم

درسخونن و خیلی کمکم میکنن؛از دوست پیدا نکردن نترسید

از این بترسید گیر ادمای سمی بیفتید

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

2790
2778
2791
2779
2792