2777
2789
تابستون همه کباب میشیم تامام نصف روز برق نخواهیم داشت

وایی حاضرم تو زمستون روزی ۳ ساعت برق نباشه ولی تابستون برق قطع نشه

نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از این مردم آبادی ...به حباب لب یک رود قسم، و به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت ...آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

وای من به تابستون فکر میکنم عصبی میشم خیلی بی طاقتم نسبت به گرما

من افسردگی میگیرم روز شماری میکنم تموم شه تابستون واسه اومدنش که غم عالم تو دلم میاد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایی حاضرم تو زمستون روزی ۳ ساعت برق نباشه ولی تابستون برق قطع نشه

چشم امری دیگه ای

زمستان مصرف برق نداریم میگن صرفه جویی

حالا فکر کن تابستون کولر گازی .آبگرمکن .هزار چیز روشن میشه

فواره های پارک ها

پس برق بی برق

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

چجوری تابستون ۲ ساعت بدون کولر دووم بیاریم 

الان فکرش میکنم میگم کاش تابستون نشه 

ایکاش حداقل ظهر برق قطع نکن 

نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از این مردم آبادی ...به حباب لب یک رود قسم، و به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت ...آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

چجوری تابستون ۲ ساعت بدون کولر دووم بیاریم الان فکرش میکنم میگم کاش تابستون نشه ایکاش حداقل ظهر برق ...

ننه غلط کردم قطب شمال بدون هیچ نت و پت ی زندگی میکنم فقط کلبه م شیک باشه

چجوری تابستون ۲ ساعت بدون کولر دووم بیاریم الان فکرش میکنم میگم کاش تابستون نشه ایکاش حداقل ظهر برق ...

من تو شهری زندگی میکنم که زمستون نه بارون میاد نه برف دیگه چه برسه به تابستون

در تعالیم پیامبران توجه به عامل اقتصاد و اهمیت آن به خوبى مشهود است. نمونه آن را در مدیریت و برنامه حکومت یوسف(ع) مى‏توان ملاک قرار داد.(17)زمانى که یوسف (ع) به اقتدار سیاسى دست یافت تصدى امور اقتصادى کشور را خواستار شد و در نخستین اقدام به سازماندهى وضعیت اقتصادى پرداخت.(18) 

«لقد ارسلنا رسلنا بالبیّنات و انزلنا معهم الکتاب و المیزان لیقوم الناس بالقسط.»(29)

ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنها کتاب (آسمانى) و میزان (شناسایى حق و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم قیام به عدالت کنند.

ملاحظه مى‏گردد که رسالت پیامبران و هدف آنان، ساماندهى زندگى مردم برپایه عدالت ذکر شده

👻
در تعالیم پیامبران توجه به عامل اقتصاد و اهمیت آن به خوبى مشهود است. نمونه آن را در مدیریت و برنامه ...

تو یه تاپیک گفتید امامان و پیامبران چه کمکی به جهان کردن میخواستم یه بخش فوق کوچک جوابتون رو بدم . 

👻