2821
2789
عنوان

عمم مریضه

260 بازدید | 36 پست

سلام خانوما عمم مریضه و هیچی نمیتونه بخوره

هرچی میگم میگه نه بدم میاد نمیخورم

میشه شما بگید چی بهش بدم اشتهاش برگرده از صب فقط دوتا پرتغال خورده هرچی میارم براش میگه نمیتونم

الان سوپم گذاشتم درست بشه با دستور پختی که مامانم داد خودم بلد نیستم حالا شمام اگه چیزی بلدید بهم یاد بدید براش درست کنم😢😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

زنجبیل برای تهوع خوبه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

آب پرتغال بگیر با آب لیمو شیرین

قاطی کن بده بخوره

اشتهاشم باز میشه

میوه زیاد بده بهش باعث گرسنگیش میشه غذا هم میخوره

خدا بد نده چی هست مریضیشون؟؟؟؟

R.        E.         G  
مشکلشون چیه خب

جمعه هفته پیش سرما خورد بردیمش دکتر آمپول و اینام زد ولی خوب نشد دیشب بردیمش دکتر دکتر گفت عفونت زده به معدت صبم بردمش ازمایشگاه خون گرفت ازش غروب باز میبرم که جواب آزمایش بگیرم ببرم پیش دکتر ولی هیچی نخورده

سينه مرغ رو مزه دار كن كبابش كن رو سيخ بزار پيشش هر چند دقيقه يدونه بخوره اروم اروم كه انرژيش برگرده

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
آب پرتغال بگیر با آب لیمو شیرین قاطی کن بده بخوره اشتهاشم باز میشه میوه زیاد بده بهش باعث گرسنگیش ...

هیچی نمیخوره همین پرتغال نمی خورده به زور دادم بهش گفتم خون ازت گرفتن بخور یعنی به زور ها

جمعه هفته پیش سرما خورد بردیمش دکتر آمپول و اینام زد ولی خوب نشد دیشب بردیمش دکتر دکتر گفت عفونت زده ...

پونه کوهی و پولک قاطی کن دم کن بده بهش یه لیوان کامل بخوره عفونت معدش از بین میره حتی آنفلانزا رو هم خوب میکنه

R.        E.         G  
جمعه هفته پیش سرما خورد بردیمش دکتر آمپول و اینام زد ولی خوب نشد دیشب بردیمش دکتر دکتر گفت عفونت زده ...

دکتر نگفت چی بدید.عسل خیلی خوبه.آب آناناس

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز