2777
2789
بستگی به خودش داره که خسیس نباشه و پول داشته باشه. خودتم چیزی میخوای مستقیم بگو مثلا میرین بیرون بگو ...

اره از لحاظ مالی اوکیه .پس شما نظرت اینه که مستقیم چیزی که میخوامو بهش بگم؟

خسیس هست یا دست و دلباز؟

فکر نمیکنم خسیس باشه چون ی بار ی فروشگاه مانتو دیدم گفتم بریم ببینیمشون رفتیم ولی تز هیچ کدوم خوشم نیومد وگرنه میگرفت فک کنم .الان برام سواله چجوری. بهش بگم .فکر نمیکنم خسیس باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نمیکنم خسیس باشه چون ی بار ی فروشگاه مانتو دیدم گفتم بریم ببینیمشون رفتیم ولی تز هیچ کدوم خوشم ن ...

مثلا پشت تلفن که حرف میزنی بهش بگو بگو من هله هوله فلان چیز رو دوست دارم تو چی دوست داری اینا. خودش کم کم ذائقه تو دستش میاد 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بش بگم امروز بریم فروشگاهارو ببینیم بده ؟

آره بگو عزیزم چرا نگی. من دختر خواهرم رک میگه. دیگه وقتی واقعا همو دوس دارین این حرفا معنی نداره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

ما دوست معمولیم

اووووووو

اوضاع سخت شد که 

چی بگم والا

عزیزم اگه دوست معمولی هستین ازش خرج کردن نخواه. ممکنه پیش خودش بگه چه پرروعه

ولی گاهی میرید بیرون بگو یه بستنی بگیریم. یا یه قهوه بخوریم. کم کم عادت میکنه.

هر چند که با دوستی معمولی با جنس مخالف خیلی خیلی مخالفم اما خب بمن ربطی نداره این مورد