2777
2789
عنوان

دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 34 پست
بابا دوتا از عموهام یکیشون دو قلو آورده یکیشون سه قلو اون عموم که دوقلو آورده دختر بزرگش که ازدواج ک ...

میدونم بابا مگه خنگم؟😅😅😂😂😂

دارم شوخی میکنم 😅😅😅

عزیز دلم هر کس تو خانوداشون چند قلو زایی داشته باشن احتمالش خیلی زیاده خودشم بالای یک قل به دنیا بیاره اخه نیکی و پرسش؟؟!!!

انشاالله خودتم سه قلو به دنیا بیاری😍😍

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

انشالله

من مامانم، مامان بزرگم ، خاله ی مامانم همه دو قلو دنیا آوردن ! اما ما هیچ کدوم دوقلو نداریم. نکه ژنشو نداشته باشیم چرا داریم اما بارداری در هر ماه یه احتماله و به خیلی عوامل بستگی داره. من خودم بارها وقتی رفتم سونو بدون هیچ دارو و رژیم خاصی هم زمان دو تا تخمک سایز عالی هر کدوم تو یک تخمدانم داشتم، اگر اون ماه ها باردار میشدم دوقلو میشدن اما به دلایلی اون ماه ها یا نشد اقدام داشته باشم یا اقدامم به موقع نبود و مهم ترین دلیل هم اینکه شوهرم مشکل داشت مدتها. ماهایی که به خواست خدا باردار شدم اتفاقی فقط یک تخمک داشتم برای همین یه قلو شدن بچه هام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم بابا مگه خنگم؟😅😅😂😂😂دارم شوخی میکنم 😅😅😅عزیز دلم هر کس تو خانوداشون چند قلو زایی داشته ...

ن بابا دورازجون

وایی نه 3قلو زیاده  

یه دوقلو کافیه

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

من مامانم، مامان بزرگم ، خاله ی مامانم همه دو قلو دنیا آوردن ! اما ما هیچ کدوم دوقلو نداریم. نکه ژنش ...

انشالله ک سالم باشن بچه

یه قلو یا دوقلو بودنشون واقعا مهم نیست

سالم باشن و خلف

وان بار که کوه برنتابد غم ماست