2777
2789
عنوان

چجوری اخه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهاا من میخوام دوتایی بریم بگیریم نمیدونم چجوری بگم؟اصلا نمیدونم چی بگم چجور بگم با چه جمله ای با چه ...

مثلا وقتی رفتید مغازه برو چند تا جا رو ببین نسبت به چیزی که میخوای بعد خودش میفهمه اون وسیله رو میخوای برات حساب میکنه

البته تو رابطه تاحالا نبودم ولی فک کنم کار کنه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

گاهی هم باید گفت ولی چوری نمیدونم؟

من که نمیگفتم 😅 امااا وقتی یچیز می‌گرفت حتی یچیز کوچیک ذوقمو نشون میدادم میگفتم وای از کجا میدونستی اینو دوست دارم خیلی خوشحالم کردی 

همین باعث می‌شد همش خرید کنه

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋
مثلا وقتی رفتید مغازه برو چند تا جا رو ببین نسبت به چیزی که میخوای بعد خودش میفهمه اون وسیله رو میخو ...

میدونی ما بیشتر پارک طبیعت پینگ پونگ و طبیعت میریم گاهی کافیشاپ.چجوری بکشونمش سمت فروشگاهی جایی؟؟😂چی بگم؟

بقیه دخترا  رک حرفاشونو میزننا من نمیدونم چرا اینجوری نیستم.

سه ساله باهاش دوستم قصد جدیه بعد دیگ مس گل گوی چراغی گردنبند این چیزا منم ساعتو عطر اینا

اهان بسلامتی. چی بگم این چی بشه ی تکونی بده ب خودش مگه مناسبتی باشه روژن زن گل گرفت ی ماه کات بودیم دوباره برگشتیم ی ساعت خرید ولی کمه من اصلا مث دخترای دیگه خرج نمیکنم ی جای کارم میلنگه خودشم میگه تو چه کم خرجی نمیدونم چیکار کنم بخدا 

ن تا وقتی خونه پدری باید پدر و خودت هزینه کنی

اره اونکه صد البته میدونم اینارو .ولی رو اون دارم زمان میزارم اونطور خرج انچنانی منطورم نیست مثلا کیفی لباسی شاخه گلی عروسکی و... در حد همین چیزای کوچیک .فکر میکنم باید ب روش اورد ک ی تکونی بده ب خودش