2777
2789

دختر همسایه ما ی پسر آورده خونه 

به نظرتون تو خونه دوتایی تنها ممکنه .. هم داشته باشن؟

چجوری این دخترا انقدر وقیحن، 😓

خدایا خودت به ما رحم کن از دست این موجودات فاسد روی کره زمین چه پسر چه دختر فرقی نداره 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

تاپیک منو بخون ببین چقدر سر ی همیچین اتفاقی اینجوری یهم خوردم

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه روزه هستن میخوان جزء اول قرآن و تلاوت کنن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین دارم جلوی همه بهت میگم 

همین الان بگو تاپیکتو بترکونن و هررر چی تاپیک در مورد رل و مل داری بگو برات گزارش بزنن 

وگرنه میدم آمارتو در بیارن و ازت شکایت میکنم‌

من نمیدونم کی هستی که سرت توی زندگی و تاپیک های منه 

ولی هر کی هستی ی زن متاهل و بچه دار نیستی 

ی پسر علافی که کسی بهت توجه نمیکنه و سرت تو زندگی این و اونه 

خانما ازتون خواهش میکنم براش گزارش بزنید 

ما فقط میتونیم خانواده خودمونو حفظ کنیم خواهرمون، برادرمون خودمون ، شوهرمون و در نهایت بچمون ما نمیتونیم مردم رو کنترل کنیم که طبق استاندارای ما رفتار کنن ما نمیتونیم به مردم درس بدیم باور کن ما در حل مشکلات خودمون موندیم نمیتونیم با دخالت کرذن تو زندگی بقیه اونارو کنترل کنیم