2777
2789
بیا گذاشتم😂😂😂

من نبودم ندیدم🤨

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

پس خوشگلی عزیزم😍😍😍خب فیلر کن بینیت رو اگ عمل دوس نداری من همه چیم خبه فقط یکم باسنم پهنه انگار دم ...

فیلر چیه؟چطوریه؟

اتفاقعا منم لاغر و کشیدم منتهی باسنم برجستس

تا یه کیلوهم چاق میشم به حجم اونجا اضافه میشه  

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلر چیه؟چطوریه؟اتفاقعا منم لاغر و کشیدم منتهی باسنم برجستستا یه کیلوهم چاق میشم به حجم اونجا اضافه ...

فیلر مثل ژل میمونه من خیلی دلم میخاد بزنم شوهرم مخالفه 

خوشبحالت من چاق میشه فقط ب صورتم بازوهام شکمم میره🤐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

فیلر مثل ژل میمونه من خیلی دلم میخاد بزنم شوهرم مخالفه خوشبحالت من چاق میشه فقط ب صورتم بازوهام شکمم ...

بینیم عاخه گوشتیه بزرگتر نشه؟

والا من دوس داشتم صورتم چاق بشه

صورت پر خیلی قشنگه تازه وقتی صورتم چاق میشه بینیم کوچیکتر میشه

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

بینیم عاخه گوشتیه بزرگتر نشه؟والا من دوس داشتم صورتم چاق بشهصورت پر خیلی قشنگه تازه وقتی صورتم چاق م ...

نه بابا بزرگتر نمیشه اگ‌گوشیتی هست انزیم بکن بینیت کوچیک میشه

عاره نوکش گوشته خالصه آنزیم میگن ضرر داره

نمیدونم والا ی نفر از اقوامون انجام داده عالی شده بینیش

کسی که به چشمم خوشگل بیاد ولی معمولا پوست سفید چشم و ابرو ی زیبا و لباس متناسب و هیکل خوب رو میپسندم

دخترای اطرافم این طورین

کسی که زیباست واقعا به نظر همه زیباس نه فقط ی عده

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

خانما صورت گرد قشنگه ؟خیلی دویت داشتم زاویه داشت و لاغر و استخونی بود

صورت گرد زاویه دار عالیه👍 یعنی هم لپ داده هم چونه و فک خوشفرمه

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

کسی که به چشمم خوشگل بیاد ولی معمولا پوست سفید چشم و ابرو ی زیبا و لباس متناسب و هیکل خوب رو میپسندم ...

*لبای