ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کسی که به چشمم خوشگل بیاد ولی معمولا پوست سفید چشم و ابرو ی زیبا و لباس متناسب و هیکل خوب رو میپسندم
دخترای اطرافم این طورین
کسی که زیباست واقعا به نظر همه زیباس نه فقط ی عده
عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن
خانما صورت گرد قشنگه ؟خیلی دویت داشتم زاویه داشت و لاغر و استخونی بود
صورت گرد زاویه دار عالیه👍 یعنی هم لپ داده هم چونه و فک خوشفرمه
عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن
کسی که به چشمم خوشگل بیاد ولی معمولا پوست سفید چشم و ابرو ی زیبا و لباس متناسب و هیکل خوب رو میپسندم ...
*لبای