ماهدخت75 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 11949 عنوان احمق تر از داداش من کیع 216 بازدید | 12 پست وارد زندگی ی زن مطلقه با دوتا بچه بزرگ و ب سن بلوغ شده زنه یسری پروفایل انتقامی وتیکه دار خطاب ب شوهرش میزاره ی سری بیو و پروف عاشقانه برا برادرم .شیفتی میزاره فرق نمیزاره بین هیچ کدوم 1403/12/12 | 06:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9712 چیکارش دارید برا اون خوب باشه بقیش مهم نیست خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 90401 چه خوبه فرق نمیزاره 😅 تفاوت سنی شون چقدر ؟ خودشناسی DNA plus
عشقمدخترانم عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 4213 وای چه بد .قبلا یکی جدا میشد مینشست یچه هاشو بزرگ میکرد تا یه شوهر خوب یوقت خدا نصیب کن الان راه میفتن بایکی دوتا بچه پسرای مجرد یا مردهای زن دار رو اسیر میکنن
دختراستوایی عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14758 چیکارش دارید برا اون خوب باشه بقیش مهم نیست انگار متوجه نیسی چی گفته اسی کلا آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
پسر،بد عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 1671 چیکارش دارید برا اون خوب باشه بقیش مهم نیست خانم بنده خدا مادر این پسر هزارو یک آرزو داره واسه پسرش یعنی چی چیکارش دارید. پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9712 خانم بنده خدا مادر این پسر هزارو یک آرزو داره واسه پسرش یعنی چی چیکارش دارید. مگه آدم برا مادرش زندگی میکنه ؟ به ما چه آخه خودش کنار اون خانوم خوشبخته خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9712 انگار متوجه نیسی چی گفته اسی کلا متوجهم وقتی برادرش مشکلی نداره به بقیه چه؟ خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
دختراستوایی عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14758 متوجهم وقتی برادرش مشکلی نداره به بقیه چه؟ تباه# جوانی آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9712 تباه# جوانی اون دیگه مشکل خودشه هممون عقل داریممطمین باش اینقدر نصیحتش کردن بزرگتراش گوش نداده خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
دختراستوایی عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14758 اون دیگه مشکل خودشه هممون عقل داریممطمین باش اینقدر نصیحتش کردن بزرگتراش گوش نداده اره ولی مفهوم خانواده فرق داره بی تفاوت نمیتونی باشس آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
پسر،بد عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 1671 مگه آدم برا مادرش زندگی میکنه ؟ به ما چه آخه خودش کنار اون خانوم خوشبخته واسه مادرش زندگی نمیکنه ولی شما خودتون میدونید این رابطه صددرصد اشتباهه پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود