2777
2789
عنوان

احمق تر از داداش من کیع

215 بازدید | 12 پست

وارد زندگی ی زن مطلقه با دوتا بچه بزرگ و ب سن بلوغ شده 

زنه یسری پروفایل انتقامی وتیکه دار خطاب ب شوهرش میزاره ی سری بیو و پروف عاشقانه برا برادرم .شیفتی میزاره فرق نمیزاره بین هیچ کدوم

چیکارش دارید برا اون خوب باشه بقیش مهم نیست

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار متوجه نیسی چی گفته اسی کلا

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

خانم بنده خدا مادر این پسر هزارو یک آرزو داره واسه پسرش یعنی چی چیکارش دارید. 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

خانم بنده خدا مادر این پسر هزارو یک آرزو داره واسه پسرش یعنی چی چیکارش دارید.

مگه آدم برا مادرش زندگی می‌کنه ؟ به ما چه آخه خودش کنار اون خانوم خوشبخته

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

انگار متوجه نیسی چی گفته اسی کلا

متوجهم وقتی برادرش مشکلی نداره به بقیه چه؟

متوجهم وقتی برادرش مشکلی نداره به بقیه چه؟

تباه# جوانی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

تباه# جوانی

اون دیگه مشکل خودشه 

هممون عقل داریم

مطمین باش اینقدر نصیحتش کردن بزرگتراش گوش نداده

اون دیگه مشکل خودشه هممون عقل داریممطمین باش اینقدر نصیحتش کردن بزرگتراش گوش نداده

اره ولی مفهوم خانواده فرق داره 

بی تفاوت نمیتونی باشس

مگه آدم برا مادرش زندگی می‌کنه ؟ به ما چه آخه خودش کنار اون خانوم خوشبخته

واسه مادرش زندگی نمیکنه ولی شما خودتون میدونید این رابطه صددرصد اشتباهه 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود