2789
عنوان

تهدید کردن

172 بازدید | 19 پست

یکی اگ با یه دختری دشمنی داشته باشه و بخواد بره دایرکت مثلا شوهر اون دخترو بخواد چرت و پرت بگه که مثلا اره زنت با فلانی بوده یا هرچی و بدون مدرک هم باشه حرفاش ایا میتونه دردسری درست کنه؟ وقتی هیچ مدرکی نداشته باشه و صرفا بخاد آبرو ببره

می‌تونه بره

ولی مثل ماست شکایتش میکنن آگاهی پدرشو در میاره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

می تونی شکایت کنی سریع عکس بگیر

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بله، پدرشو در میارن اگر شوهره بره شکایت کنه، چه ادم از خدا بیخبری بوده که همچین تهمتی زده 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ن از لحاظ شکایت اگ با پیج فیک بره ک شناسایی نمیشه از لحاظ خراب کردنش پیش شوهرش میپرسم من

کی گفته شناسایی نمیشه؟

ما یه همچین قضیه ای داشتیم یکی با پیج فیک اومده بود اوایل نامزدی خالم ت اینستا حرفای چرت و پرت زده بود بدون مدرک هیچی هرچی شوهر خالم بهش میگفتم بس کن بلاک میکرد باز با یه پیج دیگه 

یه شکایت کردیم مثل ماست پیداش کردن 

برا تو پیج فیکه برا پلیس فتا پیج فیکی در کار نیست 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

چقد پرو ، شاتو ركورد بگير از چتش ببر فتا تا ديگ از اين كاراش نكنه

ن از این لحاظ نپرسیدم از لحاظ اینک ایا بدون مدرک منطقیه ک مثلا شوهره رو بخاد پیشش تهمت بزنه و اونم باورکنه

کی گفته شناسایی نمیشه؟ما یه همچین قضیه ای داشتیم یکی با پیج فیک اومده بود اوایل نامزدی خالم ت اینستا ...

اره میدونم ولی من کلا سوالم اینه ایا کسی این حرکتو بزنه بدون مدرک منطقیه ک بخاد ذهن شوهره رو خراب کنه چون طرف میگه خب مدرک بیار پیام زنمو نشون بده

اره میدونم ولی من کلا سوالم اینه ایا کسی این حرکتو بزنه بدون مدرک منطقیه ک بخاد ذهن شوهره رو خراب کن ...

اگر شوهره عاقل باشه که می‌دونه حسادت و بیشعورسه طرفه و مهم نیست براش

ولی اگر هوچی و دهن بین باشه میپذیره و خون زن رو‌میکنه تو شیشه