2777
2789
عنوان

کتکم‌ زد😭

525 بازدید | 29 پست

چجوری کسی که ۸ سال هروز باهم بودیم و همه جا خاطره داشتیمو فراموش کنم؟ دست روم بلند کرد کلی فحشم داد که واقعا حقم نبود ولی مثل احمقا بازم دوسش دارم چون وابستشم

حتی بعضی وقتا به خود.کشی فکر میکنم😭

هروز باهم بودیم الان بلاکش کردم انگار جاش خالیه

خیلی پررو شده بود هرموقع بحق درست میکرد من میرفتم جلو واسه اشتی التماسش میکردم

منم هیچ دوست و رفیقی ندارم که سرمو گرم کنم اون بود فقط ک هروز میمد دنبالم

نمیدونم چیکار کنم‌قلبم درد میکنه😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا یکم عاقل نمیشید بعضیاتون واقعا کتک لازمید🙄🙄🙄🙄😐😐😐😐😐😐

۷.۸ سال رابطه که همیشه باهم بودیمو چجوری فراموش کنم

دوست و رفیقم نرم ک سرمو گرم کنم باهاش تنهام خیلی

میدونم چقد برات سخته عزیزم ..ولی تغییر درد داره ،خودتو نجات بده ،برو باشگاه یا یخ کلاسی یا کسب و کار ...

هیشکیو ندارم خیلی تنهام اگه سرم گرم باشه بهش فکر نمیکنم 

ولی هروز میمد دنبالم جا بی کسیامو پر میکرد

۷.۸ سال رابطه که همیشه باهم بودیمو چجوری فراموش کنمدوست و رفیقم نرم ک سرمو گرم کنم باهاش تنهام خیلی

حس میکنم خدا عمدن دورتو دورتو خالی کرده که به خودش برسی و به خودت ،قدر خودتو بدون ،خدا تورو خیلی دوست داره ،میخاد تو به خودت بیای ،خدا بهترین رفیقه عزیزم،با خودت عشق کن 

۷.۸ سال رابطه که همیشه باهم بودیمو چجوری فراموش کنمدوست و رفیقم نرم ک سرمو گرم کنم باهاش تنهام خیلی

منم نرم مامانم ن میزاشت زیاد با کسی صمیمی بشم و رفت و آمد کنم چ برسه پسر دوست پیدا میکردم ک شهید میشدم، سعی کن برا خودت برنامه بچینی، 8سال نتونستی تبدیلش کنی ب شوهر🤔🤔🤔🤔

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

درسته ۸ یا ۷ سال بوده ولی توم خیلی شخصیت وابسته ایی داری یکم غرور داشته باش عزیزم

منم ۸ سال بود ولی نمردم یماه دارم زندگیم میکنم 

خودت سرگرم کن ت انتخابت اشتباه بوده 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید