2777
2789
عنوان

کتکم‌ زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 29 پست
درسته ۸ یا ۷ سال بوده ولی توم خیلی شخصیت وابسته ایی داری یکم غرور داشته باش عزیزممنم ۸ سال بود ولی ن ...

چجوری جدا شدی چقدر طول کشید

چیکارا کردی ک بهش فکر نکردی

ما هر ثانیه بهم پیام میدادیم شبی نبود که نیاد دنبالم

😐عجب شوهرته مگه اجازه میدی همچنین کاری کنه پسر مردمه ها😐

بعدم شوهرتم مثلا باشه حق کتک نداره باز عجیب تر

بعدم تو چرا متکی ب چننی فردی هستی وابستگی رو کم کن بعد دور برش میداره فکررمبکنه خبریه 

۸ سال رابطه رو وقتی میبینی ب دردت نمیخوره دیگ الکی عمرتون هدر نده ب پاش من ی رابطه فوق سمی ۵ ساله تمام کردم چرا اینقدر خودتو ضعیف نشون میدی تو😐اونم بره پسره مردم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیشکیو ندارم خیلی تنهام اگه سرم گرم باشه بهش فکر نمیکنم ولی هروز میمد دنبالم جا بی کسیامو پر میکرد

عزیزم ،فدات شم ،خودتو ناراحت نکن ،لیاقتتو نداشته ،بعضی ادما میان که یه درسی بهمون بدن و برم ،بزار زندگی پیشبره ،دلتو بسپار بخ خدا 

یکم مستقل باش چیه های های میکنی قوی باش دختر 😐🫶

تو متکی ب هیچ مرد غریبه اییی نیستی پس تکونی ب خودت بده

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

چجوری تموم کردی روزا چیکار میکردی ک تونستی

من کلا از یکسال قبل آمادگی داشتم هیجی خوشحال بودم ب چپم بود اسید زندگی آدم بره طبیعتا خوشحال میشه مردی که ی باررداد بزنه ی بار کتک بزنه باید بره قاطی آشغالا شه 

درضمن غصهدنخور عزیزم درست میشه محتاج اون ک نیستی قریونت

والا من فک‌کردم میمیرم ولی بعدش با ی بهتر آشنا شدم 

باید سرگرمی داشته باشی و وقتتو با کارایی ک دوس داری پر کنی 

من تایمم پر بود دوستم داشتم اما ۵۰ روز از خونه بیرون نرفتم سر کارمم نمیرفتم تا کم کم ب خودم اومدم و رفتم سر کارم و کارایی ک دوس داشتمو کردم و بعدشم با یکی دیگه آشنا شدم

نکش خودتو میگذره 

اون اقا نمیخوادت هر بار قهر کرده پاشدی رفتی اشتی کرد که متوسل شده به کتک دست از سرش برداری انگار روت جواب نداده 

اخرشم خودش ولت میکنه میره حالا ببین کی گفتم تا دیر نشده تمومش کن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
چجوری جدا شدی چقدر طول کشیدچیکارا کردی ک بهش فکر نکردیما هر ثانیه بهم پیام میدادیم شبی نبود که نیاد ...

هیچی خانوادش نذاشتن اونم پشت خانوادش گرفت بی خداحافظی رفت خطشم عوض کرده داره زندگیش میکنه ت دلش میگ گورباباش الان یماه رفته منم زندگی بهم ریخت تغییر بزرگی اومد ت زندگیم چون منم وابسته بودم و زمان زیادی باهم بودیم کلی خاطره مونده برام. ولی دیگ ب خودکشی فک نمیکنم مگ پسر قحطیه ارزش نداره خودمو بکشم واسه کسی برام ارزش قائل نشد. یماخ مثل سگ عذاب کشیدم گریه هام کردم ولی الان خوبم😊

خودم سرگرم کردم با بیردن رفتن مهمونی نمیدونم درس مسافرت دانشگاخ کار میدونی واسه خودم کار میتراشیدم کل هفته مو پر میکردم الانم فکرش میاد ت سرم پس میزنم فکرشو ب چیز دیگ فک میکنم حتی ارزش فک کردنم نداره 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏