kim_manel مدیر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2152 عنوان واسه سحری | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 35 پست ماکارونی یا نون پنیر چای شیرین؟ اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎" 1403/12/12 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جان_اسنو_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 7863 من خودم پنیر زیاد نمیخورم میترسم واسه شوریش تشنگی بیاره نظز شما چیه؟ من اوکیم ولیمنم پنیر کلا ریاد دوست ندارم همیشه هم پنیر خامه ای میخورم اگه بخورممن بیشتر حلوا ارده میخورم اخرش دوتا گوجه میخورم و یک لیوان شیراز افطار تا سحرم شربت خاکشیر و تخم شربتی و شربت ابلیمو میخورم برایدتشنگی
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2152 پسعالی هست نوش جونت قشنگم منم دعا کن فقط چایی اینابخور ک تشنه نشی چشم حتما اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2152 ماکارونی نخور باعث تشنگی میشه گزینه بعد نون پنیر چای شیرینه که اونم واسه شوری پنیر میترسم اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2152 من اوکیم ولیمنم پنیر کلا ریاد دوست ندارم همیشه هم پنیر خامه ای میخورم اگه بخورممن بیشتر حلوا ارده می ... عالیه عزیزم نوش جون منم حلوا دوست دارم ارده رو هم معمولا با شیره میخورم اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"