2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم دستگاه چیبود؟و عزیزم شما صورت هم رفتید؟کودوم قسمتای بدن رفتید؟اصلا مو در نمیاد؟

برای من از همون جلسه اول دیگه در نیومد. چندتا پر در اومد فقط. و اینکه نه صورت باید موهاش خیلی زخیم باشه که انجام بدن. به من گفتن به هیچ عنوان نمیشه چون موهای صورتت کرکی هست وگرنه من پشت لبم رو میخواستم 

من دست و پا و زیربغل انجام دادم. میخوام این ماه بیکینی هم برم. دستگاه من اسمش سوپرانوتیتانیوم بود عالیه دردش خیلی کمه و من جای معروف هم رفتم. سحر قریشی و همه تبلیغش رو کرده بودن کلا خیلییی راضیم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اونم بگه نه فقط اجاره میدیم فروش نداریم🤣🤣🤣🤣

فقط م خودمون باید روش کارکنیم😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

فقط م خودمون باید روش کارکنیم😂😂😂😂😂

الان اسی بیرونمون می‌کنه🤣🤣🤣🤣

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
الان اسی بیرونمون می‌کنه🤣🤣🤣🤣

اسی با قیچی افتاده بجون خودش جوابم نمیده 😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

اسی با قیچی افتاده بجون خودش جوابم نمیده 😂😂😂😂😂😂😂

😁😁😁

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.