2777
2789
عنوان

دو دلم ایلان ماسک اومده خاستگاری چی بگم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 25951 بازدید | 318 پست
عزیزم معتادی چیزی هستی ایلی‌ ۳ ساله پا من وایساده نصف دارای‌ هاش مال منه از خواب بیدار شو😂😌

زارت😏😏

عزیزم تحمل دیدن خوشبختیمونو نداری؟ اشکال نداره درکت میکنم خیلیا میسوزن از دیدن من و ایلیییی

چون دلم برات میسوزه اینو میگم دیگه از پارک جنس نگیر ساقیتم عوض کن🙂🔪

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من یه شیاف دیکلوفناک گذاشتم فک نمیکردم تا این حد توهم زا باشه😂😂

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

زارت😏😏عزیزم تحمل دیدن خوشبختیمونو نداری؟ اشکال نداره درکت میکنم خیلیا میسوزن از دیدن من و ایلییییچ ...

😂😕از خواب بیدارشو زنیکه متوحم‌ من پسر جدیدش ایگرگ. هم ب دنیا آوردممممم کجای کاری درک میکنم عوارض ترشیدگی هست آخی

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اسی خدا خیرت بده اون قدر خندیدم کمردردم یادم رفت

انشالله با یه آدم درست خوشبخت شی

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن