2777
2789
عنوان

دو دلم ایلان ماسک اومده خاستگاری چی بگم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 25925 بازدید | 318 پست
عزیزم معتادی چیزی هستی ایلی‌ ۳ ساله پا من وایساده نصف دارای‌ هاش مال منه از خواب بیدار شو😂😌

زارت😏😏

عزیزم تحمل دیدن خوشبختیمونو نداری؟ اشکال نداره درکت میکنم خیلیا میسوزن از دیدن من و ایلیییی

چون دلم برات میسوزه اینو میگم دیگه از پارک جنس نگیر ساقیتم عوض کن🙂🔪

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دستش درد نکنه🤣🤣🤣🤣دست توهم درد نکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دست ساقی که اصل کاریه فراموش کردی 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

والا من یه شیاف دیکلوفناک گذاشتم فک نمیکردم تا این حد توهم زا باشه😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

زارت😏😏عزیزم تحمل دیدن خوشبختیمونو نداری؟ اشکال نداره درکت میکنم خیلیا میسوزن از دیدن من و ایلییییچ ...

😂😕از خواب بیدارشو زنیکه متوحم‌ من پسر جدیدش ایگرگ. هم ب دنیا آوردممممم کجای کاری درک میکنم عوارض ترشیدگی هست آخی

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اسی خدا خیرت بده اون قدر خندیدم کمردردم یادم رفت

انشالله با یه آدم درست خوشبخت شی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍