همه چیش خیلی خوبه همه میگن مرد با خانواده ایی زیاد تعریف میکنن، ماشین داره ولی خونه نداره،قبول کنم به نظرتون؟بدون خونه میشه اصلا خوش بود تو خونه اجاره؟
ن تنها من همه میخوان،من تا موقع ایی میرم خاستگاری تکمیل باشم
ببین عزیزم داداش خودم تا الان درس خونده الآنم داره درس میخونه خوب کی وقت کنه که کار کنه وبتونه خونه بخره ،؟اصلا نمیشه یا باید خانواده کمک کنه یا این که اون پسر خلاف کار باشه بعضی ها هم هستن با پول زحمت خودشون خریدن که اونم تو شهرستان ها کوچیک و سنشون نزدیک ۳۰ سال باشه نه پسر ۲۲ ساله
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
ببین عزیزم داداش خودم تا الان درس خونده الآنم داره درس میخونه خوب کی وقت کنه که کار کنه وبتونه خونه ...
خب منم سنی ندارم ۱۹ ۲۰ سالم آرزو دارم ولی خوب اینو دوست دارم خونه نداره اطرافیانم همش تو ذهنم میگن ما اجاره نشین شدیم بدبخت شدیم تو زندگی بری عشق از بین میره وقتی خونه نداره
ایشالله عشقتون پایدار ولی بخدااا پسرام گناه دارن شرایط خیلییی سخت شده خیلی چقد قشنگ ک درک میکنید واق ...
مرسیی فداتشمم🥲🤍
اره بخدا خیلی گناه دارن من نامزدمو میبینم چقد داره زحمت میکشه ولی شرایط هر روزززز داره بدتر میشه
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
خب منم سنی ندارم ۱۹ ۲۰ سالم آرزو دارم ولی خوب اینو دوست دارم خونه نداره اطرافیانم همش تو ذهنم میگن م ...
عزیزم تصمیم با خودته آره آرامش خوبه اگه واقعا میدونی شرایط خوب میاد خواستگاریت صبر کن و تا به اون شرایط که دوست داری بله بگو بهت حق میدم