2777
2789
عنوان

عروسی با عینک

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عینکت نشونه ی شدت پر تلاش بودنت نیست؟ شما در هرررر صورت زیبایی،کاش به این باور برسی، موقع عکس گرفتن ...

کاش همه میفهمیدن اینو

قربونت برم ممنون💖

آره از بچگی تا الان که دارم پسادکتری میخونم تلاش کردم 

ایکاش کسی میفهمید همون یه نفر کافی بود برام

من ۳۵ سالمه خیلی صبر کردم☹راست میگی که ناشکری میکنم چون هیچی کم ندارم جز عقل البته🥴😥

😅ول کن بابا،مردم اینقدر درگیر بیماری های جور وا جور هستن که عینک زدن چیزی نیست ولی پیشنهادم اینه که بری از یکی از پزشکان چشم پزشکی نور تهران وقت بگیری،جدیدترین تکنیکهای جراحی را انجام میدن

اگه تهرانی، پیش دکتر جنابان یه سر برو ببین نظر اون چیه

مرسی عزیزم 

یذره آروم بگیرم شهید بازم دکتر برم 

ولی این دکتر خوبی بود چند دقیقه ای خیره شده بود به برگه و فکر میکرد. گفت موقع کار با لپتاپ اذیت میشی ولی حالت عادی شاید راحت باشی

آره میشه لنز بگیریاگه تهرانی دکتر صحرایی اپتومتریست لنز من عالی بودسخت هم نیست ولی هیچی چشم سالم نمی ...

نه تهران نیستم 

از دکتر میگیرن لنزو ؟؟ یا عینک فروشیا؟ 

مرسی عزیزم یذره آروم بگیرم شهید بازم دکتر برم ولی این دکتر خوبی بود چند دقیقه ای خیره شده بود به برگ ...

من خودم لیزیک کردم اره موقع کار با گوشی یا لپ تاپ چشمم بشدت خشک میشه و انگاری یه چیز داخلشه و یکم هم تار میبینم ولی اشک مصنوعی مدام استفاده میکنم مشکلی نیست 

کاش همه میفهمیدن اینوقربونت برم ممنون💖آره از بچگی تا الان که دارم پسادکتری میخونم تلاش کردم ایکاش ک ...

عههههههه عزیززززززم؟؟؟؟؟؟؟ پسا دکتری؟؟؟؟

کاش منم اینقدر موفق بودم یه عینکم میزدم اشکالی نداشت ..چون خیلیا هم دیدم باعینک دوس داشتنی میشن

یه دوستم توی شیراز نمیشد عمل کنه لنز کاشتن براش اینم تحقیق کن 

نمیشه عمل کنی وقتی با لپ تاپ کار میکنی عینکم بزنی؟؟؟؟