2777
2789

من حدود یک ماهه با یه آقا که حدود ۱۰ سال ازم بزرگتره تو رابطم

روزای اول مثل همه رابطه ها رویایی بود

اما جلوتر که رفتیم درخواستاش عجیب غریب شد

شب دوم که داشتیم حرف میزدیم، یکم موضوع بحث رو داشت جنسی میکرد، و من همراهی نکردم باهاش

جلوتر که رفتیم ازم درخواست پول میکرد، میگفت اخراج شدم،چمیدونم مریضم(میگه سرطان پوست ولی انقد حرفاش تعارض داره باورم نمیشه حتی اسم دکترم بهم نگفت نوع سرطان پوست رو نگفت همرو گفت نمیدونم!)

منم چشمام بسته بود و تا الان حدود یک میلیون تومن بهش قرض دادم البته یه جا نگرفت، ۵۰۰ تومن گرفت گفت بسته اینترنت واسه کارم میخوام و هنوز حقوق ندادن بهم، بقیه شم میگفت گشنمه میخوام غذا بگیرم، حتی یه بار ۳۰ تومن پول نودل گرفت ازم

منم چون خام کارای اوایل رابطمون شدم و دوستش داشتم.. پول میدادم بهش و فکر میکردم مریضه واقعا

دو شب پیش عصبانی بود و پشت تلفن فحش داد بهم ، بعد گفت ببخشید من مریضم و حلالم کن و دوباره پول خواست ازم، منم طاقت نیاوردم و بلاک کردم

الان عذاب وجدان دارم ک نکنه واقعا مریضه.. نکنه واقعا پول نداره..

ولی خب طبق گفته های اول رابطمون وضع مالیش خوبه، حتی گوشی دستش آیفون ۱۶عه

با این وجود نمیدونم چرا عذاب وجدان دارم..حالا ماجراها زیاده ولی نخواستم خستتون کنم

خواستم نظر شما خانوم هارو درباره کارم بدونم

و از آقایون بپرسم آیا اگه دختری رو دوست داشته باشین این رفتار رو باهاش میکنین؟ مثلا درخواستای جنسی و پول و .. ازش دارین؟

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

یاد تاپیک پربازدیده چند روز پیش افتادم😁

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چ عذاب وجدانی حالت خوبه تو دختر؟؟  معلومه خاسته تیغت بزنه ک زده.. چ خام وساده تشریف دادی.. ولش کن اصلا 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یاد تاپیک پربازدیده چند روز پیش افتادم😁

من توی این یه ماه انقد تحت فشار روانی بودم سایتم حتی نیومدم😂

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

وای خدا

شگرد جدید هست ،یکی دیگه ام تو این سایت گفته بود اینجور ازش پول بردن چندمیلیون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چندسالته؟ خودت این متن تاپیک رو بخون از ساده بودنت خندت نمیگیره ؟

نقش باری کردنش رو ندیدی

خودمم برام عجیبه انقد بد بازی خوردم از یکی

و براش عذاب وجدانم دارم.