2777
2789
عنوان

دوستم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 32 پست
با شوهر داره

آهان خب شاهد رو باید دیده باشید و صرفا اطلاع داشتن مهم نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن متأهل خیانت کنه اونم ثابت بشه باه اعداممردا اعدام نمیشن مگه با زن متأهل باشن

عزیزم زن و مرد فرقی نمیکنه اگر ثابت بشه وشاهد باشه هردورو اعدام میکنن ولی شاهد لازمه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

نه بابا فقط اینو با دختره دیدم دوستم میگه شاهد شاهد

خب شایداصلاکارشون خیانت جنسی نبوداونجابایددست روقرآن بذاری وقسم بخوری

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

عزیزم زن و مرد فرقی نمیکنه اگر ثابت بشه وشاهد باشه هردورو اعدام میکنن ولی شاهد لازمه

مرد اگه با زن متاهل باشه و ثابت بشه اعدام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وکیل گفته اگر ثابت کنی اعدام میکنند ولی نمیدونم میکنه یا نه

می‌کنن ولی اثبات سخته

جنسی انجام داد ولی من ندیدم و نمیتونم دست بزارم رو قرآن بگم

پس به دوستت بگونمیتونی بری دوستت چراجدانمیشه؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

جالبه چون این کار تعداد زیادی انجام می شه ولی هیچکسی رو هم اعدام نمی کنن مگر اینکه در شهر های کوچک ص ...

وکیل گفته اگر ثابت کنی اعدام میکنند ولی نمیدونم میکنه یا نه

با شوهر داره

باید فیلم از رابطه ی جنسی ببره یا دوتا شاهد مرد دخول کامل رو ببینند بهترین کار اینه که تو خونه ی خودشون تله بذاره یه جایی دوربین کار بذاره و به همسرش بگه مثلا میرم خونه ی مامانم شبم نمیام که مرده خیالش راحت باشه زنش نیست شاید اون زن رو بیاره خونه وحالا یا سر زده با چند تا شاهد کلید بندازه بره توخونه یا همون فیلم رابطه رو ارائه بده ضمن اینکه باید حتما دخول باشه عشق بازی واینها نجازاتش اعدام نیست 

اگه فقط حکم زنا بدن اعدام میشه

که واسه اثبات زنا هم یا باید خودشون تو دادگاه ۴ بار اقرار کنن به رابطه😑

یا ۴ نفر مرد بالغ اون دو نفر رو حین انجام رابطه ببینن.یعنی قشنگ بالا سرشون باشن نگاه کرده باشن که حتما دخول انجام شده.

در کل قانون به زنی که خیانت شده بهش اهمیت نمیده

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»