2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست
خوب دیگه عشقتون داره میره :)

آتیشاتو سوزوندی داری میری آره؟😀

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینا مثلااااا😭😭😭😭😭

وای وای وای وای دیوونم نکنن😭😭😭😭رژ لبام تکراری شده رنگش دلم رژ خااااسسست

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
ععععععع مهشید تروخدا بذار من داستان زندگیتو خوندم عکستو ندیدم.ترجیحا با بهنام بانی 

فداتشم ازخودم فقط لب وهیکلم گذاشتم ازاونم تنه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
چهار تاییا چیه باو چهار ما علامت چهارتا فینال اسیاست ک اینها تو خوابشونم نمیبینن😝😝😝😝

اقای گل جهانو چی؟؟؟تو خاب ببینی شاید البته😁😁تاحالا چار هفته مونده ب لیگ قهرمان شدین؟؟؟😁😁فینال اسیای استقلالم مال زمان قد قد میرزاس😁😁الانو بچسب ک هیچی ندارین😁😁العینو و ابروی رفته و....😁😁😁

دوست گلم دعوا نیستا ادامه نده😂😂😂😂مونده بودن توگلوم😁

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�